fredag, augusti 31, 2012

vi måste prata mer om skiten.

Jag gillar att vi faktiskt börjar diskutera lite cystor här. Heja!

3 kommentarer:

Johanna sa...

Sjukt bra diskussion! Jag kände inte ens till det där, och så verkar det vara hur vanligt som helst.

Känns lite som när jag satte in en p-stav och plötsligt inte kunde ha sex längre pga gjorde ont, och trodde att jag var HELT onormal. Sen satt jag på en middag med några klasskompisar två år senare, och vi var typ 8 pers vara 6 (!!) satt in samma p-stav och fått samma problem. Vi MÅSTE prata med varann!

Malin sa...

Jag gillar med. Och sluta inte blogga är du snäll!

Rasande Rose sa...

Har det inte varit så alltid när det gäller kvinnor? Allt som har med nedre regionerna att göra får man inte prata om. Skulle man börja prata mens i ett sällskap skruvar kvinnorna lite obekvämt på sig och männen skrockar sitt hånfulla PMS-besvär-tjat.
Gud jag blir så irriterad.
Jag satte in en spiral för typ 8 månader sen och det var den värsta upplevelsen i hela mitt liv. Vilket jag fattat att det inte är så för alla men jag är glad den kan sitta där i upp till 5 år för det där gör jag aldrig om.
Jag är otroligt avslappnad och öppen att prata om det och tycker också att det är på tiden vi börjar prata med varandra.
I grund och botten är vi faktiskt skapta likadant och vi kanske kan sluta med att jämföra oss med varandra och faktiskt se likheterna istället.