onsdag, augusti 28, 2013

ett instagramfilter för hjärnan.

Eftersom min hjärna är lite söndermosad efter en dag med möten i sex timmar (varav jag ledde mötena i fyra av dessa timmar) så tänkte jag berätta om något fint. Något fint som inte är något speciellt men som jag ändå minns så glasklart och som jag fortfarande njuter av.

Det var andra dagen i stugan vi hyrde på Gotland. Jag gick upp klockan 08 och snörade på mig skorna. En power walk i 45 minuter längs stranden vid Ljugarn. Nästan till raukfältet och tillbaka. Redan så varmt ute att jag svettades. Solen sken såklart. Olle Sarri var gäst i morgonpasset i P3 och det var för en gång skull roligt att lyssna på.

När jag kom tillbaka till stugan, som för övrigt L & E kom till dagen före och gjorde veckan komplett, hade K vaknat och gjort frukost till mig. Jag älskar när han gör frukost till mig. Vi åt frukost i solen i trädgården och lyssnade på jazz. Sen kunde dagen börja. Så himla fint, som en liten karamell.

3 kommentarer:

S.W sa...

Åh. <3

Anna sa...

Gotland asså... Åker alltid sent i augusti- i år utan man och barn. Himlen är så stor där- och ljuset runt en från alla håll. Så himla fint.

Kenneth Grönwall sa...

Püss!