söndag, augusti 18, 2013

längtar hem.

Vi är på väg hem efter sommarens sista resa. Jag älskar att vi flänger så mycket på sommaren, men nu är jag så förbannat jävla trött på att resa, packa och ha allt jag äger i två väskor. Jag vill vara hemma. Sova i min säng, äta frukost hemma, fylla kylskåpet med mat och ligga i soffan och kolla på tv-serier. Jag längtar efter den här hösten och jag önskar att jag inte behövde packa mer förrän nästa sommar. Men det skiter sig ju rätt hårt eftersom tanken är att vi ska flytta om några månader.

7 kommentarer:

Alex sa...

Välkommen hem då!
På tal om serier ska jag börja kolla på House of Cards, den ska tydligen vara riktigt bra om du inte sett den än!

egoistiska egon sa...

Tack! Hört mkt gott om den. Vi har inte netflix nu, men det blir nog så småningom, när vi tröttnat på HBO.

Anonym sa...

Just ja, flytten! Hinner ni flyttat innan bebisen kommer - om hen kommer runt BF? Flyttpacka är lagom drygt utan att vara gravid... Men vilken ny fräsch start!

Anna Granström.

egoistiska egon sa...

Tanken är att vi ska hinna flytta innan - inflyttningsdatum är 1 månad in BF. Sa jag bra planerat? :D Men ja, det ska bli kul med så mkt nytt på en gång. Behöver det.

Anonym sa...

Det är ju bra planerat! Inte flytt samma dag som BF liksom. Alltså, det kommer ju alltid finnas saker "i vägen". Dessutom är det svårt att bestämma ett datum då bebisen ska bli till ;) Ska bli spännande att följa ditt nya omvälvande liv. För det är det ju att bli förälder. Omvälvande. Allt kastas liksom om en aning och man blir fullständigt knockad av känslor.

Anna Granström.

egoistiska egon sa...

Så kan man ju också se det, men som sagt så hade vi gärna sett att det såg lite annorlunda ut. Men det blir bra ändå

Anonym sa...

Jag förstår. Tror jag. Hoppas det blir bra ändå, men det är jag säker på.

Anna Granström.