lördag, december 27, 2014

så svårt och dyrt?

Vi letar efter en matta till vår hall. Vi har barnvagnen i hallen och det dras in cirka trehundra ton grus varje dag. När F börjar gå lär det hela inte bli mindre skräp, grus och skit så att säga. Så vill ha en bra matta, som ligger över hela golvet och är enkelt att dammsuga. Vi har kollat på att måttbeställa en i typ det här materialet, men helvete vad dyrt det blir. 1700 för en matta i hallen? Det tar emot. Att hitta en matta i det konstiga måttet ca 115 * 175 verkar helt omöjligt. Ikea har det verkligen inte. Om ni har några supertips så går det bra att säga till, vore evigt tacksam. Tack.

3 kommentarer:

Rebecca sa...

Jag tycker de som heter avtorkningsmatta är både fina och hyfsat billiga. Säljs per meter och finns i flera färger och bredder. Jag har köpt på mattvaruhuset som ligger vid Bromma flygplats (bredvid Max)

Erika sa...

Har precis köpt barngrindar för 1700 (på rea). Så rolig utgift!! Och då satt det ändå redan grindar i trappen. Eh ja, varsågod för info om annat tråkigt som finns för 1700.

egoistiska egon sa...

Rebecca: Tack för tips! Mattvaruhusets sajt är ju sisådär (har ej bil så svårt att ta sig enkelt och kolla), men ska googla loss.

Erika: Vi har precis köpt en barngrind fel från Ikea. Säg till om ni vill köpa, hehe.