onsdag, juni 01, 2016

tack <3

Vilket engagemang i skofrågan! Hade ej kunnat ana, trodde ingen läste här längre. Extra tack till Lena som kom med så specifika förslag som jag älskade att jag direkt sa "Ja. Det köper jag". (kan ej länka från mobilen, men kolla kommentarerna på gårdagens inlägg). Så idag skulle jag bara köpa detta. Ha! Fifan. Efter x antal butiker och några telefonsamtal visar det sig att inga butiker har tagit in just den blåa skon jag skulle köpa. Går bara att köpa online. Och det finns inte en chans att jag skulle kunna få skorna om jag beställde online innan bröllopet. Så jag köpte samma modell fast vita, som fanns i butik.

Det känns bra och jättetråkigt på samma gång. Jag hatar verkligen att inte få tag på det jag vill ha, köpa skor samt klä mig klassiskt fint. För det blir aldrig riktigt bra. Det känns tantigt eller inte som jag. Plus att jag har komplex för mina stora, smala fötter och nu har jag köpt skor som liksom framhäver dem, både i modell men framförallt färg. Alltså jag kommer köra på detta och det blir nog bra men HATAR när det inte blir 100%. När det inte känns som att jag är snygg. Känslan är mycket viktig. Och jag är jävligt petig med vad jag köper. Har väldigt få par skor pga detta till exempel.

Vilket jävla i-landsproblem detta är, eller hur? Jag är alltså väldigt tacksam för alla fina tips ni gav, och Lena kan få fortsätta vara min personal shopper, men irritationen över att jag hade kunnat vara ute i lite mer god tid? Att jag provade hela outfiten hemma och tänkte "tant".

1 kommentar:

Lena sa...

Tack för berömmet. Det finns en bra bloggare som heter Stilexperten som har tips om hur man "trollar bort" det man själv nojar över(men andra inte ens ser). Skulle gissa på att hon rekommenderar att dra blickarna uppåt om nojan är fötterna - dvs satsa på örhängen, maffigt hårspänne, håruppsättning, snygga solglasögon, knalligt läppstift eller liknande.

Ha så kul på festen /Lena