fredag, februari 16, 2007

en sväng rosa till.

Det är ganska ofta som folk hittar till min blogg genom att googla på rosa datorväska. Då hamnar de här, vilket är lite roligt sådär. Varför man vill ha en rosa datorväska? Det är fult. Och apropå rosa så förstår jag inte heller varför Feministiskt Initativ har rosa som sin profilfärg. Det måste ju vara ironi? Om det finns någon förklaring till detta eller om det diskuterats någonstans får ni gärna tipsa mig. För jag vill veta.

3 kommentarer:

It´s all about me sa...

ville bara tacka för att jag står med på ditt FINT FOLK. Blev alldeles rörd när jag såg det... jag lyckas inte lägga till fler länkar på min blogspot..de står där på templates, men de syns ej när jag uppdaterar. Himla störigt, och vet ej vad jag gör för fel...

Hoppas du är frisk nu, och kram på dig.

Carl sa...

Fi har inte rosa som färg. Den är lila som också av en händelse är feminismens traditionella färg, åtminstone i utomparlamentariska vänsterkretsar.

egoistiska egon sa...

i mina ögon ser det iaf bra mycket mer rosa ut än lila, och jag vet att det gör det i andras ögon också. så de kunde väl åtminstone ha valt en nyans som inte kan missuppfattas för andra färger?