torsdag, mars 20, 2008

det är roligt att ha råd.

Nog blev det shopping allt. En gigantisk påse med tyg och polyestervadd till den blivande sänggaveln. En body med en bondgård på och en träningsdress (vad absurt det känns att skriva träning om något som ett två månader gammalt barn ska ha) till den finaste lillkillen i världen som förhoppningsvis besöker oss i helgen. Min privata fina kille köpte ett presentkort på Kreatima från oss till pappa som snart fyller år. Och så en hel del till mig själv såklart. Två linnen, en scarf och en dyr tröja. Den dyra tröjan var äckligt snygg och de två butiksbiträdena sa i kör att jag måste köpa den gröna. Så jag köpte den gröna. Tycker egentligen inte om att shoppa så mycket som jag gör nuförtiden. Lögn. Jag älskar att shoppa såhär mycket! Framförallt eftersom det krävs ganska mycket shopping för att det ska ge ett skräckinjagande avtryck på kontot. Är dock livrädd för att allt ska gå överstyr, så nu ska jag snåla ett tag. Typ tills jag får lön på tisdag. Då vill jag köpa den här lampan.

10 kommentarer:

Anne sa...

åh, kreatima har hur mycket bra som helst. påminner mig om att jag glömde köpa färg före helgen. oups.

egoistiska egon sa...

det var jättelängesen jag var där själv nu, men planerar att följa med pappa när han nyttjar presentkortet sen. han önskar sig dagsljuslampor. jag måste till matton snart också. sugen på att köpa pennor och block. skriva mer. skriva fiiint. sådär som man alltid gör i början av skrivböckerna men aldrig i slutet.

stambyte sa...

ÅÅÅÅÅ vad jag också vill ha pengar. CSN lämnar inget utrymme för utsvävningar direkt. Suck.

egoistiska egon sa...

åh jag vet. det är ju just därför det känns så fantastiskt! först levde jag på dålig lön och sen på csn i 4 år. därför känns det helt underbart att äntligen kunna unna sig något!

TORGNYSDOTTER sa...

Får man komma och inspektera snart?

egoistiska egon sa...

torgynsdotter: när som helst! idag har vi dessutom varit till ikea och köpt en massa andra grejer också.

Joules sa...

Hinmla snygg lampa, jag tänker minsann ta ett varv och se hur den ser ut i verkligheten.

Jag behöver en läs/målar lampa :)

egoistiska egon sa...

gör så, den finns dock bara på coctail deluxe, inte på den "stora" butiken. men nåde dig om du köper det sista exemplaret ;)

Anne sa...

matton först, deras priser är bättre.

egoistiska egon sa...

anne, kan tänka mig det...