måndag, maj 26, 2008

varsågod – gratis synundersökning.

Ingen favorit i repris igår. Istället så tog vi tag i fönsterputsning och städning och plantering av solrosor, ruccola, timjan och oregano. Självklart dokumenterade jag under dagen. Om du inte ser vilket fönster som är putsat rekommenderar jag dig att uppsöka en optiker.

8 kommentarer:

Kenneth Grönwall sa...

Fy fan så duktiga vi var igår...trots solsken ute. Vi är ju ett fantastiskt team du och jag.

egoistiska egon sa...

Det bästa!

TORGNYSDOTTER sa...

ni kan få komma till oss i vasastan en sväng...:)

Jag kan verkligen inte putsa fönster. Det går bara inte. På sant.

egoistiska egon sa...

K sa att han ville testa med skrapa, som profsen gör. Så ringde han sin mamma och frågade vilket medel man skulle ha. Hon sa ljummet vatten. Så han körde alla fönster med enbart vatten och skrapa och resultatet blev faktiskt skitbra! Du får lära Olle samma grej. Very praktish.

It´s all about me sa...

haha, shit vilken skillnad. Jag måste putsa mina nångång, jag äger ju till och med en sån där skrapa! (undrar hur den ens tillkommit i samlingen, jag putsar bara fönster då jag flyttar -vilket jag förvisso tidigare gjort mer än 1 gång per år, kanske 2 gånger per år i snitt förresten, men nu jävlar!!!)

It´s all about me sa...

ang. min blogg: andhanar har helt gröna huvuden som skimrar, andhonor är bruna och fula - som på mitt foto i bloggen :D Jag trodde faktiskt alla visste det, hihi.

Anne sa...

hehe, mina ser ut som det till vänster. Problemet är att jag bor högt högt upp i en skrapa.

egoistiska egon sa...

annaluna: K använde även en skrapa med... öh... ludd? Kommer inte på vad det heter, men jag tror du fattar. Så slipper man gnugga med trasa. Testa, det gör SÅ stor skillnad, som du märker :)

anne: svårt! och fönstrena öppnas inte innåt?