söndag, december 28, 2008

högen med olästa blir bara större och större.

En och annan bok låg i paketen, som vanligt. Gomorra, En halv gul sol, Att tro på Mister Pip, Alentejo Blue, Den osynliga väggen, samt lite facklitteratur (om myter och måleriets historia) samt en bunt med dublettböcker från brorsans bokhylla (John Grisham mfl) samt väääldigt mycket pengar i presentkort på Akademibokhandeln. Plus att jag har ett annat presentkort på adlibris sen tidigare. Haha!

8 kommentarer:

TORGNYSDOTTER sa...

Samma lika här. Fast ganska angenäma problem ijenklien. Sen kan vi byta. I november typ.

egoistiska egon sa...

Ja, det är rätt trevligt att ha ett halvt bibliotek att välja mellan när man ska ställa in hjärnan på nästa bok att läsa.
November it is. Jag är sugen på dina Augusten B-böcker (eller bok? minns ej om det var en eller flera) du fick i födelsedagspresent.

Matilda sa...

Frågan är bara: När ska du ha tid att läsa allt? Jag har en gigantisk hög olästa böcker men hinner aldrig läsa. Tyvärr.

egoistiska egon sa...

Ja, det är en mycket bra fråga. Det är ju så jävla olika med böcker också, vissa tar två dagar att läsa, andra ett halvår... Men, jag försöker läsa lite varje dag (till och från jobbet) vilket är gott nog.

It´s all about me sa...

Enda fördelen med att ha långt att åka till jobb/skola är att man kan unna sig lite extra läsning..!
Gomorra har jag också funderat på, och en halv gul sol. fast den sista mest för att titeln är så fin, boken i sig verkar ganska ytlig. Du får gärna meddela om jag har fel:)

egoistiska egon sa...

ja, skulle inte klara mig utan pendlingsavståndet faktiskt. läsa + musik är nästan det bästa på hela dagen, förutom frukost :)

japps, återkommer sen med vad jag tyckte...

e r i k a sa...

Jag borjade lasa En halv gul sol igar, jattebra! :)

egoistiska egon sa...

erika: kul att höra! den blir nog nästa bok jag börjar på tror jag...