lördag, december 14, 2013

julklappstips.

Okej, jag fattar att det kanske är i senaste laget för julklappstips som kräver en liten insats plus frakt. Men ändå, det är så bra tips att jag bara måste:

  • Gör kylskåpsmagneter av dina instagram-foton med stickygram. Det går superfort att välja ut nio bilder (lite för fort nästan) och blir så himla fint och väldigt uppskattat av den som får. Bra pris också, och gratis frakt. Just nu är det lite sent för att få gratis frakt och få leveransen i tid innan jul, men om jag inte läser fel så får man deras premium delivery gratis om man beställer minst 3 * ark med kylskåpsmagneter. Då är plötsligt deadline 17 december! 
  • Fotoböcker från blurb.com. Ja, det tar sin lilla tid att få ihop en fotobok men blurb har cirka en miljard valmöjligheter för olika typer av böcker och jag har flera gånger gjort en bok på en dag. Om du väljer priority-frakt så är det 17 december som gäller här med. En gång hann jag inte få boken i tid, men det går ju att ge bort ett presentkort också och säga att boken kommer senare. Sjukt uppskattat av den som får i alla fall. Eller ja, i alla fall av mina föräldrar som till 99% är de som råkat ut för min givmildhet när det kommer till fotoböcker. 

Man skulle ju kunna tro att jag är sponsrad, men icke! 

3 kommentarer:

foto sa...

Kolla in fotoklok.se för fotoböcker
sista dag 18 december...

Johanna sa...

Hehe här sitter jag som bäst och beställer insta-magneter till föräldrarna... dock från printasquare :) De ska också hinna komma innan jul. sjukt bra för såna som jag, som började tänka på julklappar typ nu (trots att julklappar är det bästa jag vet)

egoistiska egon sa...

Johanna: åh, berätta vad du tyckte om dem sen? ser ut som att de magneterna är större, men också lite dyrare.