torsdag, november 23, 2006

plastfaster?

Vi tyckte ju att det var mer än dags för Kudden att möta världen. Så med lite hjälp på traven tittade Kudden, som visade sig vara en liten pojke, ut strax efter 03 inatt. Jag har blivit väckt på sämre sätt. Att vi är extremt förkylda just nu är väl bara något som kallas dålig timing. Eftersom min bror är lite seg på att göra mig till riktig faster får jag väl titulera mig plastfaster eller något till den här krabaten så länge. Vad heter det egentligen?

Avslutade minikorta reportagekursen idag. Jag blir mer och mer övertygad om att mitt aktiva val att inte utbilda mig till journalist (utan istället ställa mig på andra sidan informationsflödet) grundade sig i något mer än bara dåliga jobbutsikter, även om jag inte själv förstod det då. Fy tusan vad jag har svårt att skriva reportage och artiklar. Får hålla mig till novellerna.

8 kommentarer:

Kerstin sa...

GRATTIS GRATTIS GRATTIS. Jag slutar aldrig faschineras över de små liven som tydligen ska gro i våra kvinnliga kroppar. Och det är klart att du är faster - ingen plastfaster. Näe, DU är faster. Så det så. Kram.

Kenneth Grönwall sa...

Håller med Kerstin! Du kommer lbi en förbannat bra faster dessutom :)

egoistiska egon sa...

vad söta ni är. då säger vi så. ME FASTER!

Alex sa...

Men grattis fru faster!!!

Apropå att skriva artiklar och reportage, det kräver lite träning så klarar vem som helst det. Idag fick jag för första gången bra och fin kritik, alltså att jag faktiskt lyckats ganska bra!

Anonym sa...

Åh, vad kul! Och så rörande fint det är med nya bebisar. Jag väntar för fullt på en av mina bästa kompisar som ska få vid jul. Hon är den första riktigt nära kompisen som får. Iihh.

egoistiska egon sa...

alexandra: tack! och ja, det är ju så. det känner ju jag också, att jag verkligen INTE behärskar formen, men jag vet liksom inte om jag känner för att lära mig den heller. det känns som att jag skulle få kämpa så mkt, och det är det på något sätt inte värt. det litterära faller sig mer naturligt så att säga, för att låta lagom snitsig ;)

ida: ja! det här är det närmsta en "ny" bäbis jag kan komma i vuxen ålder. jag är helt fascinerad. heja din kompis! hoppas allt går bra.

Anonym sa...

aaaaaaaaaaaaaaaaaw!!

Kenneth Grönwall sa...

Annars kan ju kanske "Plaster" vara ett bra ord? :)