måndag, december 18, 2006

god jul egon!

1. A To Z Encyclopedia Of Serial Killers – Schechter, Everett
Bläddrade i ett exemplar i lördags och blev alldeles till mig. Beställd idag!

2. Säsongsbiljett, DIF Fotboll.
Tror det blir femte året i rad nu. Hoppas på bättre säsong 07 än 06.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Häftigt uppslagsverk! Läste att du och K fått en lgh, vart ligger den? Nyfiken :)

It´s all about me sa...

vet ej om ens bilal o jag tillsammans kommer upp till inkomstkravet, inte hittills iallafall...saken e den att jag måste flytta asap, eftersom den här lägenheten gör mig sjuk (tex har jag inte alls mycket hår kvar) Bilal HADE stått sen 2001 men hans pappa slarvade bort en räkning o han åkte ur..SÅ JÄVLA STÖRT! Vad kan ni få för lgh efter 6mån?? Alla jag kollar där har oftast stått sen 2002, i förorterna, längre om närmare stan.

It´s all about me sa...

nä, den sen 87 e helt värdelös. 30-40 år i kö för innanför tullarna. Jag kan få lägenhet i hässelby, hallunda eller tensta i den kön dock, men jag orkar ej bo typ i hallunda eftersom jag blir så åksjuk på t-banan att det var ett helvette varje dag! jag är inte så kräsen, men tensta liksom..? helst inte! Bilal får ställa sig som medköande på sthlms-kön, men har bara stått några veckor där..står i Signalisten oxå, som jag fått denna via.

It´s all about me sa...

jag har liksom flyttat ca 40gånger i mitt liv och börjar bli trött på det. Jag vill bo i en lägenhet där jag kan bo kvar, inte bara en för tillfället-eftersom jag haft så många sådana. Jag vet inte om det är så mycket bättre att bo i en så långt bort att jag kräks två gånger om dagen? Det kan inte heller vara så hälsosamt..men om jag inte har fått någon efter Argentina ska jag köpa en, eftersom det är samma hyra på de jag kan få som om jag skulle köpa en... var letar ni lägenhet då?? Har ni hittat något?

Kerstin sa...

Häftigt - skulle också vilja ha och läsa med skräckfaschination :)