tisdag, december 05, 2006

kvällens planer.

Skrev ju tidigare att jag ska försöka skriva en av essäerna inriktat mot ämnet blogg. Det blir inte bloggar, bloggning eller bloggare utan snarare den konstiga värld som uppstår bloggare emellan. Så lägligt då att jag på morgonkvisten här fick mail från ena chefen med schema för kvällens aktiviteter. Först ut står ett bloggseminarium! Hoppas det blir intressant. Och så ska jag få besöka Allmänna Galleriet, där jag pinsamt nog aldrig varit än.

6 kommentarer:

Kerstin sa...

Åh, jag älskar AG - vad trevligt. Ha det så kul. Ja, angående bloggvärlden - det är så märkligt alltså - men det känns verkligen som om man känner varandra fastän man aldrig har träffats irl - märkligt fenomen. Kram.

egoistiska egon sa...

Ja, och jag kommer antagligen att "diskutera" den konstiga rangordningen som finns också, vilken typ av bloggar som räknas som de bästa etc. Vi får se var det slutar.

Anonym sa...

Jag måste lägga mig till skaran av AG-gillare. Har bara varit där en gång (bor i Gbg) men det var väldigt avslappnat och najs där! =)

It´s all about me sa...

hinner aldrig läsa bloggar nu..men snart! Iallafall; Ska ni flytta ihop? Och var blir det? Vad händer med de lgh:er ni redan har?? kram.

HannaElin79 sa...

AG är soft ja, brukar bli en del after work där. Hoppas att du gillar det.

egoistiska egon sa...

catja: det verkade schysst! blir säkert ett återbesök någon gång.

annaluna: ja, vi försöker med det iaf. jag är ju snart klar med skolan och så. var vet vi inte än, beror ju på var vi får lägenhet... varken jag eller K bor ju i våra egna lägenheter, så vad som händer med de vet vi icke.

hanna: i liked it! tycker du och jag borde ta en afterwork där ngn gång ;)