torsdag, januari 03, 2008

symptomen ger beslutsångest.

Om jag skulle påstå att jag vill bli sjuk så skulle jag ljuga. Men det kittlar lite bakom näsan, retar lite lätt i halsen och trycker lite i pannan och i bihålorna. Kroppen känns matt. Så bryt ut! Bryt ut nu och låt mig slippa grubbla över frågor som Träna ikväll eller inte? Gå hem från jobbet eller inte? Gå på hockeymatch på lördag eller inte? Bryt ut förkylningsjävel eller försvinn. Omedelbart.

8 kommentarer:

TORGNYSDOTTER sa...

det är banne mig fem år sen jag var förkyld senast, men guuuud vad jag känner igen det där. Man blir hellre sjuk än att man går omkring och väntar och känner efter...

Daniel Storey sa...

Kör ett stenhårt träningspass, då får man veta. Antingen försvinner det eller så får man hjärtfel på kuppen. Det gäller att leva på gränsen! :)

Anonym sa...

Hej egon!! Jag har en blogg, för ovanlighetens skull, check it out vettja. Och lycka till med förkylningen. God fortsättning!

egoistiska egon sa...

torgnysdotter: ohyes!

storey: living on the edge har aldrig varit min grej - jag låg framför tvn hela kvällen igår, och sov sedan gott hela natten. nu = mycket bättre ;)

mallan: då ska jag spana in. tack detsamma!

jonny sa...

fast hockeyn behöver du inte oroa dig för. detär väl 490 omgångar kvar innan någon kan titulera sig svensk mästare åndå..

krya på dig iafall ifall det behövs eller inte..

egoistiska egon sa...

iofs, men det här var en-gång-om-året-match. jag gick, och det var bra.
:)

Anonym sa...

uh, känner igen det där. det står tom om det i en folder som jag läste på apoteket. det är för att du är för stark! din kropp klarar av att hålla basilusken stången. vore bättre om man var en vekling =)

gott nytt raring,
c

egoistiska egon sa...

oj! jag har faktiskt tänkt den tanken ibland, att kanske ska man bara ge med sig och då bli sjuk, istället för att kämpa emot.

gott nytt själv!