tisdag, februari 26, 2008

bokrean är överskattad.

Köpte aldrig boken när jag sa att jag skulle göra det, trots det jag skrev. Köpte idag istället. Pocketshop har 25% rabatt på alla böcker, och det känns bra mycket mer intressant än de andra bokreorna som nästan uteslutande handlar om faktaböcker eller vanliga böcker med hård pärm med titlar som man ändå inte är intresserad av. Och just nu vill jag ha böckerna direkt i handen, inte om en vecka i brevlådan. Det blev i alla fall det här:

Kattöga – Margret Atwood
Thousand Splendid Suns – Khaled Hosseini
Presidentens val – Anne Holt

Kanske blir med någon annan dag, om jag känner för att sätta sprätt på ännu mer pengar än vad jag redan gjort av med de senaste dagarna (Göteborgsbesök sliter hårt på ekonomin). Nu är det dags att lämna kontoret och leka reseledare resten av dagen.

5 kommentarer:

It´s all about me sa...

25% i all ära, det är ändå billigare att handla på adlibris ordinarie pris!

Idag läser jag ut extremt högt och otroligt nära, men ärlig talat gillar jag inte den så mycket...den är stundvis väldigt fin, men på det stora hela vill jag mest bara att den ska ta slut... 10 sidor kvar!

Joules sa...

På stadsmissionen och myrorna har dom ständig bokrea och dessutom går dom små små slantarna till något gott.

Sortimentet är dock nååågot varierande men den som letar finner.

Det är absolut ett bra komplement skulle jag säga.

egoistiska egon sa...

annaluna: jag vet att det är så generellt - men som jag skrev ville jag ha böckerna direkt i handen. såna saker kan vara värt en tjuga eller två. just i det här fallet testade jag precis och det blev exakt samma summa ink frakt :)

synd att du inte gillade boken så mkt, men smaken är ju olika. dessutom - såna böcker som kanske inte är de bästa när man läser dem tycker jag oftast växer i efterhand. det där är en sån bok tycker jag! plus att du ju hört så mkt gott om den innan = alltid svårt att leva upp till.

joules: jag vet - skitbra! min pappa shoppar ju böcker hejvilt på såna ställen och jag får från honom. så jag brukar inte gå där själv så mkt, tyvärr :)

It´s all about me sa...

va, blev det samma summa? How can that be? Jag kör iofs alltid på Adlibris UTAN frakt :D Kanske när jag får ett riktigt jobb att jag oxå kan unna mig;)

egoistiska egon sa...

inte exakt samma, men väldigt lika :)
och det är väl inte så konstigt, pocketshop hade 25% rabatt ju! Jag betalade 200,50:- på pocketshop, på adlibris blir det 187:- utan frakt och 206:- med.