torsdag, februari 07, 2008

faster egon, del två.

I lite drygt två veckor har jag varit faster. Imorgon ska faster, och fabbo K, äntligen få träffa den lilla människan. Den lilla människan är en han och går än så länge under namnen Killen, Kaninen, Knyttet och Grabben. Vi har köpt en gigantisk gosedjurskanin som Killen/Kaninen/Knyttet/Grabben kommer att gilla bäst om några år. Det gäller att tänka långsiktigt. Jag älskar dem redan nu. Båda.

2 kommentarer:

Daniel Storey sa...

Min sladdande syster fick dras länge med "Lillan" och det var en rätt hård omställning för alla familjemedlemmar att så småningom försöka vänja sig med "Hanna". Däremellan försökte jag (som den innovativa tolvåring jag var) mynta "Gubben" eftersom hon jämt kläddes i en mössa med jordgubbsmönster. Det försöket fick av uppenbara skäl aldrig skönja någon framgång.

egoistiska egon sa...

Hos min dagmamma gick en ett år yngre tjej som hette samma som jag. Hon = Lillan, jag = Store. I tio år typ. Hemma kallades jag alltid Fia, Lotta eller Fia-Lotta (inget i närheten av mitt riktiga namn). I skolan ett smeknamn på mitt riktigt namn. Av släktingar en förkortning av mitt riktiga namn. När jag flyttade till sthlm och blev tilltalad med vad jag egentligen hette reagerade jag knappt :)

Synd att Gubben inte gick igenom, grymt skönt smeknamn!