torsdag, maj 15, 2008

även på tårna!

Eftersom jag inte fastnade på en enda bild i lördags (hade någon ens en kamera med sig?) så är det här antagligen enda beviset på att jag hade rödmålade naglar för första gången i mitt vuxna liv. Till det en tjusig svart klänning och denna röda kuvertväska. Otroligt ovant, men jag kände mig faktiskt fin. Trots att jag inte ens hade strumpbyxor. Kan kanske bli en favorit i repris någon gång under sommaren. Nagellacket rök igår, strax efter att mobilfotot togs, lagom trasigt efter några dagars extra användande av ren lathet. Det är ju skitjobbigt att underhålla naglar och lack.

8 kommentarer:

Matilda sa...

Haha! Vi måste ha ganska lika smak. Samma skor fast olika färg och exakt samma kuvertväska. Har dock inte använt min väska ännu. Det blir till sommaren, kanske tillsammans med röda naglar som du!

Haren sa...

Jag älskar röda naglar. Men är sämst på att ha nagellack. Är det normalt att det ska se sönderskavt ut efter en halvtimme?

egoistiska egon sa...

matilda: haha, verkligen! jag hade faktiskt skorna till också. väskan är galet snygg! ska använda den i sommar till jeans också tänkte jag, jeansblå + röd är NAJS.

haren: jag vet! men mina höll ändå ganska bra. planterade om blommor t o m.

linda: hade ni kamera? det minns jag icke. måste kika sen. haha. vad betyder "fryklqn"?

Jenny sa...

Nagellack har räddat mig i flera år från att bita på naglarna. Och om det är lite skavt på toppen är det bara lite rockigt. Inbillar jag mig.

Rasande Rose sa...

Har varken naglar eller ork. Men mina tånaglar däremot har blivit målade. Sommarfötter kallar jag o min mamma det. Rött är görsnyggt på fötterna o på allt annat också!

Malin sa...

ey, jag har ALDRIG haft rödmålade naglar. ever :p

Anne sa...

jag är för lat för nagellack.

egoistiska egon sa...

jenny: jag vet, jag har tänkt på dig och ditt lack nu när jag på ngt sätt äntligen fattat poängen. ikväll kanske jag ska lacka om dem...

rasande rose: ja men precis, det är ju SKITJOBBIGT att hålla rätt på naglar och grejer. men du ser ju på bilden, mina är ju nergnagda, och jag kommer aldrig ha långa naglar. det är inte ens fint.

linda: aha. tyckte det var ett konstigt ord.

anne: jag med, egentligen!