fredag, oktober 17, 2008

tips till mig.

Har länge funderat på att börja läsa något av Joyce Carol Oates, men det är så sablarns svårt att veta var jag ska börja. Hon har ju skrivit en hel del så att säga. Vill helst inte börja med Blonde eftersom tjockleken skrämmer mig lite. Därför får ni gärna berätta vilken jag ska börja med istället?

7 kommentarer:

Chris sa...

naj naj naj! inte oates! hon är inte värd det, dont do it!

Erika H Bergström sa...

blonde är den absolut bästa bok jag nånsin läst! annars är oates en väldigt ojämn författare (enligt mig) men jag rekommenderar verkligen fallen och älskad, saknad. den nästsenaste, svart flicka vit flicka är också bra.

men jag tycker inte att du ska skrämmas av tjockleken på blonde!

It´s all about me sa...

Alltså; jag hör till skaran som verkligen undrar hur hon kan vara så stor. Jag gillar henne INTE. Den enda bok jag tror är bra av henne är Blonde, men den står orörd i bokhyllan eftersom de andra jag läst av henne varit så B. Ok, "våld" var lite gripande och lättäst, men Fallen var så extremt seg och intetsägande. Mitt tips är således: Blonde or nothing.

egoistiska egon sa...

hoppsan! känns ju som att det får bli blonde eller inget då kanske...

Haren sa...

De enda jag last ar Blonde och Svart flicka, vit flicka. Bada helt okej men jag tror inte att jag satsar pa Oates i framtiden faktiskt.

Jenny sa...

Har också läst Blonde, i Mexiko när jag reste runt, rev av sidor när jag hade läst dem så jag slapp släpa på alla sidorna. Jag tyckte att den var bra. Inte jättebra, men helt klart läsvärd. Alla säger att de andra böckerna är dåliga, så de vågar jag inte läsa.

Bondhustrun sa...

Foxfire, Bittert som mitt hjärta, Det var vi som var Mulvaney's.

Med reservation för att jag kan minnas titlarna lite fel. Jag älskar Oates!