onsdag, oktober 15, 2008

överlevnad.

Nästa tvättid inträffar på lördag. Köpte precis tre strumpor för hundra riksdaler på Åhlens. Det borde räcka. Tre dagar kvar. Tre strumpor. Makes sense liksom.

Ps. Jag är så glad över alla svar, men jag vet ju samtidigt att ni är minst dubbelt så många. Vad hände? varför slutade ni svara?

7 kommentarer:

Emmama sa...

Vet inte heller varför man får så få svar.. Vi har förmodligen hemliga läsare som inte vill avslöja sig.. och en del lata kompisar! :)

egoistiska egon sa...

ja säkert :) men nu fick jag några fler att svara. väldigt trevligt.

Anne sa...

har aldrig gjort det där på min blogg, men jag är också nyfiken. Ska norpa vid tillfälle.

Anonym sa...

för att alla har denna grej på sin blogg just nu...

egoistiska egon sa...

anne: gör det, det är kul!

sussie: nu vill jag ju inte vara stroppig, men det är ju från mig de som har det på sin blogg nu snott den... :)

It´s all about me sa...

Jag hade en gång i tiden typ 100 läsare per dag. Fy fan vilket bakslag. Frågan är om jag ens vill vinna folk tillbaka? Mamma sa faktiskt åt mig på skarpen att sluta vara så personlig. Damn.

Jag har några extrastrumpor på lager just in case. Ändå fick jag panik idag när jag insåg att det fanns NOLL tvättider som passade typ 2 veckor framöver. Och vips när jag stop där - en god granne kom inte till sin tid så jag fick en tid direkt! :)

egoistiska egon sa...

Ja, det brukar ju gå lite i vågor det där. Jag tror dock inte att man behöver vara personlig så det känns för personligt, för att få många läsare. Men det är ju såklart lättare att få många läsare snabbt om man skriver väldigt personligt...