lördag, mars 27, 2010

slussen.

Projektet Vi som gillar att fota lite tillsammans har startat. Det är vansinnigt roligt, både att fota tillsammans samt allt det som följer med på köpet: inspiration, tips och viljan att fota ännu mer. Förra helgen gick första fotosessionen av stapeln med uppgift att föreviga Slussen. Här är några urval av det jag fångade på bild:











8 kommentarer:

Underlandet sa...

Wow! Vilka foton du tar!

egoistiska egon sa...

Tack! Testat ett nytt redigeringsprogram, det gör susen så att säga ;)

It´s all about me sa...

SKITsnygga bilder!!

Undrar när dagen kommer då jag förstår mig på att redigera bilder i något program, har aldrig gjort sånt - men skulle vilja.

egoistiska egon sa...

Tack!

Om du vill börja kan jag ju rekommendera att bara köra igång med det som är mest basic men som ändå kan göra uuuunderverk med bilderna: att beskära dem. Sällan man tar en helt perfekt bild direkt, det är alltid ngt som kan tas bort/rätas upp. Och det är skitenkelt! Markera och tryck enter typ.

Erika sa...

Otroligt bra bilder! Den första var ju såå häftig! Är det en eller tre bilder liksom?

egoistiska egon sa...

Tack! Gillar också den första mkt. Det är en bild, tagen vid gula gången eller vad det heter.

Erica sa...

Du har verkligen fångat slussenkänslan, betong men värme på samma gång :) Tycker det är himla sorgligt att dom ska göra om slussen även om jag förstår att det är nödvändigt men varför ALLTID glas?? suck...

egoistiska egon sa...

Tack! Ja, jag har faktiskt ingen riktig koll på hur det kommer bli när de gör om, känns som att de gjort om planerna så många ggr nu. Är det ens bestämt hur det ska bli?