tisdag, april 06, 2010

och så blev vi med sommarstuga, typ.


Både jag och K är uppvuxna på vischan och är rätt privilegierade gällande det här med att åka till landet och havet och så vidare. Där jag är uppvuxen bor mina föräldrar kvar och det är en gammal bondgård mitt ute i skogen. Min brorsa bor på en smått fantastiskt gård, även det en gammal bondgård, i gnällbältet. Och så har vi då K som kommer från fina fina norra Roslagen och det är nog där vi hänger tidsmässigt som allra mest. Hav, mängder med vänner och allt som man kan önska precis runt hörnet. Nu har dessutom en liten stuga blivit ledig på K's pappas gård och den anses tydligen mer eller mindre som vår sen den blev tom. I helgen var vi där och dumpade av allt vi hade i förrådet som fick plats i Raketen och boade in oss lite grann. Testade om vår gamla espressomaskin fortfarande fungerade med resultatet att den fungerade förjävla fint, speciellt i kombinationen med sol, trappa och god bok. Har en känsla av att vi kommer sitta på den där trappan ganska många gånger innan året är slut.

10 kommentarer:

It´s all about me sa...

GUD vad underbart!! Jag är lite smått avis :)

Vi har hus i skärgården o i Dalarna, MEN det är ju liksom mamma-mosters-mormors och alltid en massa folk som vill dit, så det blir inte att åka "när man vill" direkt... har planer på att vara oftare i Dalarna efter att vi har köpt bil, dock.

egoistiska egon sa...

Ja det är himla fint! Och som du säger är ju nästan den största fördelen att man inte behöver slåss om utrymmet på samma sätt som när man bara besöker någon alternativt har en släktsommarstuga.

Emmama sa...

Låter ju HEEEEELT underbart, grattis! :) Kram!

Linn sa...

Åh! Grattis! Gud vad mysigt!

egoistiska egon sa...

Åh vad roligt med gratulationer, haha! Tack!

Beatrix Vnunk sa...

Va härligt! Får jag och Nimpa komma i sommar?

egoistiska egon sa...

Självklart!

minahistorier sa...

grattis! låter fantastiskt!

egoistiska egon sa...

Tack, det är himla fint!

Erica sa...

Låter ju toppenbra!!! Mysigt!