söndag, april 11, 2010

snyggon.


Idag var det dags att lufta dessa för första gången. Har försökt göra det tidigare, men misslyckats kapitalt eftersom varje gång jag haft dem med mig så har det varit moln eller regn och vice versa. Men idag! Solen skiner ju! Tjoho! Hoppas nu bara på fortsatt sol och ganska mycket varmare till nästa helg så vi kan ta upp utemöbler och börja fixa med blommor och träd på balkongen. Älskar vår balkong. Dessutom är den världens bästa flyktplats när jag får panik över allt damm och skit som syns inomhus bara för att solen lyser igen.

5 kommentarer:

It´s all about me sa...

Ah, VÅR!!!

Börjar dock som vanligt tänka att "attans, borde putsa fönstren" så fort det blir vår. Jag har nu bott här i 3 år men ALDRIG putsat fönstrena (!!). Sólen liksom lyser rakt på och visar smutsen...

Ehum...

Kom också att tänka på att jag borde skaffa solbriller med styrka, så att jag kan se något när jag har dem på mig.

Annars älskar jag solen :)

egoistiska egon sa...

Ja men så är jag också. Vi har dessutom en väldigt ljus lägenhet där solen bara flödar in när den väl lyser = väldigt synligt vad som är skitigt etc :/ T ex fönstrena... Men kan verkligen rekommendera att tvätta! Fort går det också. Ta en sån microfibertrasa så behövs bara varmt vatten och en tygbit att torka efter med.

Kenneth Grönwall sa...

Man kan även dra på sig solbrillor inomhus för att slippa se skiten och det lär ju göra ännu bättre effekt utan styrka :)

Jag är jävligt avis på de där brillorna.

egoistiska egon sa...

Svider kanske lite extra när det var du som hittade dem åt mig? ;) För övrigt bra tips. Puss!

Kenneth Grönwall sa...

Svar ja :)