lördag, juni 11, 2011

lördag.

Vaknade, väckte min kille som gick upp och gjorde frukost, somnade om. Åt frukost, läste bok och drack kaffe i solen så jag höll på att rinna bort. Tyckte att det vore mer svalkande att rensa bort ogräs kring uteplatsen i den strålande solen. Bad mistake. Blev så slut att händerna bara skakade. Förflyttade mig till skuggan och målade utemöblerna istället. Vita. I bikini. Blev lite lätt prickig så att säga.

Tog bilen och köpte glass. Fick förklara för glasskillarna att Jodå, det går att vara allergisk mot bara jordnötter och inte alla nötter. Åkte till klipporna där vi alltid badar. Min kille var i vattnet ungefär tio sekunder efter att vi parkerat bilen, är därför lite impad över att jag hann få med första doppet på bild. 
Otroligt nog hoppade även jag i. Eller ptja, hoppade och hoppade. Klev i. Kan inte dyka och tycker inte om att hoppa i. Hängde lite på bryggan och njöt över att inte vara i Stockholm och trängas med allt och alla. 
Sen var det dags att packa ihop och åka tillbaka till stugan för middag. Färsk torsk och abborrfile. Färsk som i fiskad samma morgon. Så jävla gott att man kan äta ihjäl sig. 
Läste i kvällssolen och tänkte att det är så jävla lyxigt att ha det så här. Årets bästa dag redan nu. Sommar! 
De enda foppatofflorna som är okej kom på besök, inklusive ettochenhalvtåring. Foppatofflor på alla utom barn är märkligt fult. Barnet älskade Ks ipad och kramade och pussade ipaden när det dök upp bilder på henne själv. Fint det där, att ha så bra självkänsla att det naturliga är att pussa bilder på en själv.  
Nu ska jag blogga och läsa och klia på dagens sju nya myggbett. 

1 kommentar:

Rasande Rose sa...

Det finns inget som är så underbart som sommar på landet:D
Bara för det så längtar jag till Skåne...