onsdag, december 06, 2006

ditt hår luktar disktrasa.

I början av seminariet utannonserades det att vi skulle få goodiebags efteråt. Mina tankar for direkt till alla modebloggare som verkar få goodiebags överallt, sprängfyllda dessutom! Det blev en besvikelse. En Veckorevyn, en tidning om familjeliv, en tub med brustabletter för människor som sportar plus Martin Stenmarcks cd-skiva. Alltihopa ganska jättemycket ickeanpassat till egon. Inte ens lite godis som C sa.

Innan seminariet så lyckades jag med att förolämpa en kollega genom att högt och tydligt utbrista Nu började det lukta disktrasa helt plötsligt utan att jag noterat att hon tio sekunder innan släppt ur håret som varit uppsatt hela dagen. Jag kunde inte rädda situationen. Därefter blev vi vittne till en herre som dundrade rakt in i en lyktstolpe. Det ekade på hela Folkungagatan, han ojade sig och vi garvade.

Sen var vi på Vinoteket. Trevligt! Men det är ju verkligen vinprovning, men ack så gott. Min favorit blev 1997 Terreno Lignanello. Kan även rekommendera oliverna, osttallriken, charktallriken, bruschettan, chokladmoussen och antagligen allt annat på menyn också.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, var det hennes hår som luktade också, eller var det en tillfällighet?

eline sa...

Haha! Åh vad illa att lukta disktrasa, det är ju så äckligt.

egoistiska egon sa...

kristine: ja det var ju tyvärr det... hon hade duschat på morgonen och sen haft det uppsatt.

eline: haha, ja det blev ju den effekten. fast jag menade det faktiskt inte så, försökte hävda att det luktade fräsch disktrasa, inte använd, men det gick liksom inte hem...

Alex sa...

Vilken familjetidning var det?

egoistiska egon sa...

family living tror jag den hette!

Anonym sa...

disktrasa, det nya shampoot. höhö. får mig att tänka på Seinfeld-avsnittet när Kramer ska sälja sin fantastiska parfym som luktar som om man varit på stranden hela dagen *asg*

Anonym sa...

du och din stora trut! tur att jag ALDRIG hamnar i såna situationer själv...eh.

Anonym sa...

och när jag ändå är i farten - vad är det här med att word verification-funktionen nästan alltid skapar bokstavskombinationer som nästan, men inte riktigt, påminner om riktiga ord?

och när jag ändå pratar om bokstavskombinationer som inte är helt slumpmässiga - igår i Hej Domstol (P3) ville någon åtala skaparna av T9, stavningsprogrammet i våra mobiler, för att det skriver "mobileo" istället för "mobilen". jag är helt med på detta åtal, men vill lägga till det faktum att T9 gärna skriver "neger" men inte "knulla". det är skillnad på förbjudna ord uppenbarligen...

egoistiska egon sa...

majja: haha!

comley: nä, du har aldrig gjort något liknande själv va? ;)

t9 är förbannat taskigt ibland. mitt namn är exempelvis inte med, däremot finns duelhöb med. DUELHÖB är ju ett jävligt mycket vanligare ord än mitt namn.

Anonym sa...

Haha... din blogg fick mig att skrattta.. Gubben o håret. :) Du har fått någon att skratta idag iaf. Inte så illa?