måndag, december 04, 2006

fräs.

Det känns som att jag har varit extra grinig den senaste månaden. Som när jag är hungrig, fast jämt. Antagligen påverkar höstmörkret och att jag inte haft en helt ledig helg på jag minns inte när. Jag jobbar och pluggar drygt 6 dagar i veckan. Slitsamt. Och så är det allt annat. Ikväll är det styrelsemöte, imorgon är det något jippo med jobbet, på onsdag ska vi på lägenhetsvisning, på torsdag är det påhälsning i gamla jobbets nya lokaler. Sen är det helg igen och då har jag hunnit med att jobba och plugga på dagarna också. Det är nog inte speciellt synd om mig, egentligen, eftersom jag valt det mesta själv. Men jag känner hur jag fräser mot folk överallt hela tiden. Jag tror att alla i min klass för tillfället ser mig som en grinig besserwisser som aldrig kan hålla käft. Det blir nog bättre till våren, eller åtminstone när det kommer lite snö.

Som grädde på moset kan jag också meddela att jag förlorade helt groteskt stort på Rappakalja i lördags. Jag blev nästan varvad av vinnaren, som tog ett extra varv för skojs skull! Hemskt, men jag skyller främst på vinet.

5 kommentarer:

Kenneth Grönwall sa...

Hm ja nästan varvad men du var ju jäkligt duktig på vinet.

Kerstin sa...

Näe vad jobbigt. Jag var likadan i somras - den enda som fick smaka av min beska medicin var min kille. Mot alla andra var jag glad och käck - men inuti var jag arg som ett åskmoln. Stackars min kille. Jag antar att det beror på att vi är kvinnor med en biljon hormoner i omlopp. Kram.

HannaElin79 sa...

Lägenhetsvisning? Hanna nyfiken :)

Alex sa...

lägenhetsvisning? berätta mer!

egoistiska egon sa...

k: ja med tanke på bakfyllan i söndags har du rätt ;)

kerstin: jag var så förut, men pga stressproblem och liknande så kan jag liksom inte hålla tillbaka det längre. irri! menmen, det blir nog bättre snart.

hanna & alexandra: ja, det börjar bli tradigt att byta lägenhet varannan dag typ ;)