tisdag, december 19, 2006

schizofren hund gör egon lycklig.

Programmet America’s Funniest Home Videos borde, om det inte redan är gjort, utses till världens bästa hälsoprogram. Det spelar ingen roll hur överjävligt trött man är, hur stressad man känner sig, hur mycket skrivkramp eller beslutsångest som finns – varje gång man ser programmet blir man fanimej lycklig. Varje klipp var för sig är kanske inte det mest roliga på skalan, men när det läggs ihop till ett tio/tjugotal klipp blir det rena rama lyckopillret. Det här inslaget är dock hysteriskt roligt även utan support-klipp.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, vilken psychohund.

It´s all about me sa...

som jag sa skulle pendlande för mig innebära att jag kräktes typ 2 ggr om dagen. Det tar mig 1-2 timmar att bli normal igen efter resan, vilket skulle innebära ca 4h om dagen då jag inte kan göra nånting. Bo kvar här eller långt bort= pest eller kolera. Jag har alltid bott i förorter och pendlat, så jag är också van vid det, men när jag var yngre fanns inte de NYA tunnelbanorna-och det är bara de jag blir sjuk av. Så, vad är det för lösning? Sedan har jag inte ens pengar till att bo i en lägenhet med typ 7000kr i hyra, de pengarna finns liksom inte eftersom min anställning är på 20h/v.

It´s all about me sa...

jag kan ta din lgh om du får panik av den:)

egoistiska egon sa...

ida: skoja inte! sjukt roligt.

ak: svarat i din blogg as usual. men du behöver inte förklara dig mer, jag förstår ju din situation.

It´s all about me sa...

ursäkta, men jag trodde att det var underförstått att det var omöjligt för MIG att skaffa lägenhet. Hade jag uppfyllt allt det du skrev hade jag aldrig ens sagt från början att det var omöjligt, eller hur? I en blogg som handlar om EN SJÄLV utgår man oftast från SIG SJÄLV. Om jag var miljonär eller hade ett fast jobb skulle jag köpt lgh direkt liksom. Jag står i 4 köer och anmäler intresse för typ ALLT varje vecka, sånt som INTE ÄR OMÖJLIGT FÖR MIG.

It´s all about me sa...

ville bara förtydliga att jag inte menar något illa eller så, är bara så förbannat TRÖTT i hela kroppen, har feber och är så less på att inte hitta någon lägenhet..borde ha ställt mig i sthlmsbostäder för flera år sedan! Då hade jag kanske haft en fair chance...

Chris sa...

ibland visas afv när jag står på trappmaskinen på gymet. det är ungefär KNÄPPT pinsamt är jag skrattar så att jag trillar av den.

well.

puss.