tisdag, september 25, 2007

är det krig nu?

Växten lever fortfarande, men ser något plågad ut på sina håll. Mina planer på kolonilott har jag för tillfället slagit bort totalt. Jag har fått ohyra på tre av mina andra växter (kallar dem för mina och inte våra eftersom jag är blomchef här och växterna är mina barn, även om jag är en dålig dålig mamma) och vet inte alls hur jag ska hantera det hela. I lördags duschade jag dem och gav dem motgift, men det verkar ännu inte ha hjälp. Mamma gav mig tipset att isolera de utsatta växterna så de som inte är smittade klarar livhanken. Var jag ska isolera dem har jag ingen aning om, och jag är mycket skeptisk till att det här kommer få ett positivt slut. Det här är säkert en hämnd för sockerdrickan (som var fruktsoda). Växtens polare blev arga och tog till växtvärldens svar på självmordsbombare. Ohyra.

3 kommentarer:

Daniel Storey sa...

Hihi, så är det garanterat!

TORGNYSDOTTER sa...

*skrattar*
Kära mamma-egon,
här ska du få ett ovärderligt råd. Börja genast bearbeta din hjärna med följande mantra: "växter är engångsartiklar-växter är engångsartiklar-växter är engångsartiklar-växter är engångsartiklar".
/från en mor till en annan bonne chance!

egoistiska egon sa...

storey: tack för ditt stöd.

torgnysdotter: men, alltså. i mitt hem har jag aldrig lyckats få dem att vara mer än engångsartiklar och jag vill ju så gärna. VILL!