tisdag, oktober 02, 2007

2-0.

Envisheten leder än så länge, imorse kastade jag mig i plurret kl 06.54. Under tiden jag simmade (kortare sträcka än vad jag borde, men bättre än inget och det är det som räknas) så plastades mitt nya träningskort in. Inklusive foto av mig själv. Till det fick jag även en lysande gul keystrap så jag aldrig kommer tappa bort det i väskan, plus något som liknar en mojäng så jag kan fästa kortet i mobilen(!). Och det här är inte något av de dyrare ställena, utan sketna Stockholms Stad. Blir lite imponerad, framförallt när jag aldrig haft ett ordentligt träningskort förut. Känns som en lyxigare variant av lånekort på biblioteket. Nästa vecka ska jag ha gyminstruktion. Inte för att jag någonsin kommer att kunna få muskler, men variation är trevligt. Eventuellt så orkar jag simma en gång till den här veckan. Jag känner mig väldigt duktig. Faktiskt.

6 kommentarer:

Kenneth Grönwall sa...

Du r ju så duktig att jag blir fet bara av att veta du du simmar när jag fortfarande ligger och sover ;)

sara sa...

Jag tycker att du ska känna dig duktig. Inte för att du inte är duktig om du ligger kvar och sover, det ena behöver inte utesluta det andra. Men det är jävligt duktigt att simma 06.54, hur långt eller kort det än må bli.

Ivana sa...

Jösses, 06.54? Så det är hemligheten, alla människor med snygga kroppar är morgonpigga. Själv vägrar jag öppna ögonen före 10.00 & det skvallrar min kropp om också :)

Anne sa...

Jag blir också imponerad. Jag borde verkligen göra en uppryckning, eller kanske en nerdykning.

egoistiska egon sa...

kentson: haha!

sara: det har du rätt i. jag är duktig.
:)

ivana: ja, men det är inte så jobbigt som man kan tro faktiskt. inte att simma! dessutom går jag i stort sett upp samma tid som vanligt, bara det att jag kommer lite senare till jobbet.

anne: det är så svårt att hitta bra simhallar i den här stan bara...

Anonym sa...

Du är väldigt duktig och hurtig som kliver upp och tränar den tiden på dygnet!!