söndag, november 02, 2008

reklam för det reklamfria.

Idag klockan 18.03 börjar p3-dokumentär om Thomas Quick.
Klockan 22.00 i tvåan är det Dokument Utifrån om valet i USA.

Hur jag än vrider och vänder och försöker tänka tvärtom så kommer jag inte ifrån att svt och sr gör och sänder de bästa programmen både i tv och i radio. Därför har jag också väldigt svårt att förstå varför folk envisas med att inte betala tv-licens när samma människor utan problem betalar mycket mer pengar för skräpkanaler med reklam var tionde minut. Själv är jag en duktig medborgare som betalar tv-licens, men som dessutom har skräpkanalerna gratis. Känns som den perfekta lösningen på något sätt.

8 kommentarer:

TORGNYSDOTTER sa...

du tar orden ur min mun! Inget ger mig större betalningstillfredställelse än tv-licens. Det slår mig varje gång jag zappar planlöst och hamnar i en magisk svt-dokumentär.

egoistiska egon sa...

exakt, eller radio då :)

Emmama sa...

SAMMA HÄR! Tänkande själar föredrar svt och sr och bör också gärna betala för dessa. Det finns två saker jag med glädje betalar - skatt och TV-licens.

egoistiska egon sa...

emma: helt rätt! :) dessutom verkar folks okunskap om public service och vad pengarna går till vara läskigt stor.

Unknown sa...

Jag skulle iofs aldrig betala för skräpkanalerna på tv...Men sen tycker jag att tvlicensen är skam, jag hade hellre sett reklam mellan programmen för att slopa licensen.

egoistiska egon sa...

anna - varför är den skam?

It´s all about me sa...

Jag tycker det är skam att betala avgift efter avgift i vårt land, skatta på skatten som skattas på skatten och sen - vad finns kvar?

egoistiska egon sa...

jag hänger ändå inte riktigt med. jag betalar gladeligen några kronor om dagen (dessutom är det ju per hushåll och inte per person) för att se till att vi fortsättningsvis har några medier som åtminstone har som mål att vara oberoende, än att inte ha det.