torsdag, november 06, 2008

tjena basutbudet.

Ungefär ett dygn efter att jag skrev det här inlägget försvann gratiskanalerna. Det hela känns väldigt misstänkt må jag säga. Samtidigt är det även lite spännande att tro att jag kanske har en fiende som vill mig ont bland er läsare. Men strypt kanalutbud är nog ändå okej, bara lite ovant. Anledningen till att kanalerna blev gratis från första början var ju för att vi aktivt valde bort allt utom public service och dåliga fyran. Det ska bli spännande att se vad vi kommer att sakna. De flesta serierna går ju ändå utmärkt att se på annat sätt så att säga, och istället kanske vi kan få arslet ur soffan lite oftare. Men mest synd är det nog ändå om K. Först idag insåg han vidden av att kanalerna försvunnit - att även Discovery är borta. Han älskar Discovery. Han skrattar framför Discovery. Han sover framför Discovery. Han jobbar framför Discovery. Det här kan bli ett problem. Så om det nu är någon fiende bland oss som vill mig ont har ni lyckats såra fel person. Tänk på det.

2 kommentarer:

It´s all about me sa...

Brukar de inte göra så, slänga ut betalkanaler gratis för att man ska bli fast och sedan välja att b etala för dem? Något man annars aldrig skulle göra...

egoistiska egon sa...

absolut, men vi har haft dem gratis i mer än ett år ;)

och dessutom så var det precis som du skriver först - vi hade dem ett par veckor, sen försvann de, men sen kom de plötsligt tillbaka igen och så har de varit där.