torsdag, maj 14, 2009

svar på fjärde frågan.

Vad föll du för hos K?

Ni ställer så bra, men svåra, frågor. När man faller för någon handlar det ju sällan om något specifikt, för då skulle det väl inte direkt vara kärlek. Kärleken är väl kanske just det där obeskrivbara? I alla fall, jag gör ändå ett försök:
Eftersom vi träffades via nätet (nej, inte spraydate) så var ju första intrycket där att han var skitsnygg. I verkligheten var han ännu snyggare plus att det visade sig att han var den mest genuina människa jag någonsin träffat. Han har inga baktankar. Han menar det han gör och det han säger. Det blev så okomplicerat, inga spel, inga konstigheter. Och så kändes det så jävla rätt i magen, som det aldrig gjort förut. Sen är det så himla fint att allt det här som jag tyckte då fortfarande gäller, fast tusen gånger bättre! Jag bara älskar att han just nu bär med sig sin dator överallt så han inte missar en sekund av livesändningarna när rymdnissarna lagar det där teleskopet uppe i rymden. Att datorn står bredvid honom när fiskpinnarna steks svarta i stekpannan och pastan kokar i kastrullen och han säger att han lagar Frutti di mare till oss.

2 kommentarer:

Beatrix Vnunk sa...

Jag har ju glömt att kommentera det här.
Bra! Du har ju svarat precis rätt MVG. Precis som jag hade tänkt mig. Jag gillar också honom för allt det här. Fast på ett annat sätt dårå.

egoistiska egon sa...

Ja, och jag tror att många gillar honom just för de här grejerna. Men att ibland blir det kärlek istället för bara gillar, och det kan man icke förklara. :)