söndag, juni 21, 2009

onödigt vetande om egon, del 13.

Varje gång jag kliver av eller på ett tåg måste jag koncentrera mig oerhört för att inte trampa ner med foten mellan perrongen och trappsteget. Känner nämligen en väldig skräck över att detta ska hända på riktigt. Har även sett en person lyckats trampa fel, så jag vet mycket väl att foten går att få ner där och detta betyder ju även att möjligheten finns att även fastna. På riktigt. Fyfan. Panik.

8 kommentarer:

It´s all about me sa...

Fy fan för att fastna där!! Jag har lite skräck för att gå ner i rulltrappor, alltid skiträdd för att ramla. En jag jobbade med en gång gjorde det och hade sjukt äckliga jack.

egoistiska egon sa...

Ja, det känns lite skräckfilmsaktigt faktiskt. Måste alltid hålla i mig när jag går i trappor (även rulltrappor) av just ramla-ner-skälet, så jag fattar...

Sara sa...

Vad läskigt om man verkligen skulle fastna och tåget rullar iväg :S Och nu blev jag självklart nyfiken på hur det gick för personen som trampade fel, om han/hon fick upp foten direkt eller ja?

egoistiska egon sa...

Ja, det skulle ju vara döden (åtminstone för benet). Personen som trampade fel klarade sig nog bra, han kom upp rätt snabbt och hann med tåget. Min skräck fanns nog redan innan, men späddes ju på när jag såg att det faktiskt var praktiskt möjligt.

Emma Esteban sa...

Min kompis har faktiskt fastnat i glappet mellan tunnelbanan och perrongen! Helt galet! Hon fick sitta där sjukt länge innan de fick bort henne också! Så det är faktiskt en befogad grej att passa sig för. Efter att hon berättade detta har jag börjat bete mig skitunderligt när jag ska gå av/på tunnelbanan, tar liksom ett jättekliv över glappet. Typ som att någon har byggt ett litet hinder som bara jag ser. Jättecp, men jag kan inte sluta.

egoistiska egon sa...

Men Emma, fyfan vad FANTASTISKT att höra - både att du beter dig som mig och ännu mer historier om att det inte är hittepå. Såklart är det ju lite trist att det överhuvudtaget ska gå att fastna, men du fattar poängen.

Sara sa...

Jag har råkat trampa ner emellan, eller halka ner rättare sagt. Lyckades dock hinna få tag i nåt räcke och dra mig upp. Men det var ganska läskigt.

egoistiska egon sa...

Oj! Obehagligt att det är så många som faktiskt trampat ner där på riktigt. "Mind the gap" kanske inte är så onödig info trots allt.