fredag, juni 05, 2009

världens spretigaste blogginlägg.

Igår var det långkalsonger, mössa, vantar, vinterjacka och regnjacka och tre timmar Bruce på Stadion. Det var fint, det var det. Och jag blev mindre nerkyld än vad jag trodde. Idag är det oväntat en halvdag, vilket är mycket välkommet. Helgen kommer gå i vilauppsig-anda. Det behövs. Och man ska ju inte skryta, men måste bara berätta hur FINT det känns att få spontana mail från okända personer som öser beröm över ens arbete. För övrigt röstade jag igår. Ni ska väl rösta? Tycker också att ni ska läsa igenom A Versatile Girls bloggserie crime-time. Det är värt varenda sekund!

7 kommentarer:

Beatrix Vnunk sa...

Crime-time är fin-fin läsning!

får jag mata räven bakom ditt öra? sa...

Ja, jag ska verkligen rösta! Det känns extremt viktigt då den ENDA valpropagandan jag fått i brevlådan är den från Sverigedemokraterna. Hur gick det till liksom?! (det känns ganska sjukt att få sånt i lådan, när mer än 50 procent av mina grannar inte är födda i Sverige.)

A Versatile Girl sa...

Får jag mata...: Det går till så att "vissa" partier inriktar sig på områden där deras stöd kan tänkas vara störst. SD kommer så ledes anta att eftersom du bor i ett område med många "invandrare" så är du automatiskt trött på dem och vill "få bort dem".
Bla UKs version av SD, BNP, jobbar stenhårt på det sättet.

Anonym sa...

Tre timmar Bruce var säkert värt vinterjacka, regnjacka och mössa kan jag tro! :)Skulle SÅ mycket vilja se honom live! Vad tyckte du?!

Grattis till de positiva mejlen du får, det är helt klart att du ska skriva om dem hur mkt du vill utan att det är skryt! Du har jobbat och slitit och är helt klat värd dem!

egoistiska egon sa...

beatrix: Minst sagt!

får jag mata räven + a versatile girl: Ja, det där är obehagligt smart. Men som sagt, ett av skälen till att det är viktigt att rösta! Hellre rösta blankt än inte alls.

träningslyckan: Absolut! Har sett honom en gång förut, och det var nog snäppet bättre men det här var himla fint det med. Bruce är ju Bruce så att säga. Och tack för dina snälla ord :)

Anne sa...

åh så bra. uppmuntrande mejl är hur fint som helst dessutom är du mer än värd det.

egoistiska egon sa...

tack snälla fina!