torsdag, september 17, 2009

honey, I'm home!

Vi är hemma från New York! Ingen svininfluensa dök upp. Bara haft det hur fint som helst. Mer än fint, snarare bäst. Om man bortser från dit och hemresan, men det gör vi ju. Nu fattar jag varför alla älskar New York. Jag älskar New York!

6 kommentarer:

It´s all about me sa...

Jag är väl den enda som inte älskar NYC. Faktiskt. För mycket stad för mig, för dyrt, för... mycket. Men jag var 20 bast och fattig som en kyrkråtta (fatta att jag gjorde av med 30 DOLLAR PÅ EN HEL VECKA på boende. Ja, det säger ju sig självt - 3 nätter vandrarhem, varav 2 nätter fusk, och 4 nätter annat, dvs vi åkte till JFK och sov på marken 2 nätter, en natt i tunnelbanan i Harlem, och en natt vakna och sen sova i Central Park på dagen) HOHO. Skulle jag åka idag skulle jag nog digga stället lite mer!

Vill se foton!!

egoistiska egon sa...

Foton kommer!

Ja utan pengar i NYC är det nog inte så kul, det fattar jag. Däremot tycker jag att tjusningen var att det var så extremt åt alla håll, ena sekunden var man mitt i värsta hippa kvarteren, nästa sekund mitt bland ultraortodoxa judar. Sen så fanns det ju flera ställen jag inte heller gillade, t ex Times Square och annat turistiferat tjafs. Uff. Men det går ju lätt att undvika.

Matilda sa...

Åh! Fusk!
Men gött att ni haft det gött! =)

egoistiska egon sa...

Jättegött!

Emmama sa...

Jag ääälskar New York och hade absolut inte med mig massa pengar dit och shoppade inte speciellt mycket men älskar hur staden ändrar sig mellan områden, alla känslorna, små kafeer och ALLT. Tycker det är en fantastisk plats! :)

egoistiska egon sa...

Nä, vi shoppade inte heller så mycket, men just att vara utan cash där är nog inte så kul. Håller med dig, det är så häftigt med alla kontraster, människor och bara allt som händer. Vi är -så- inspirerade!