söndag, september 06, 2009

tillståndet resfeber ska icke underskattas.

Jag är livrädd att jag eller K ska dra på oss svinflunsan eller bara lite random feber och bli stoppade från att flyga iväg eller att något annat galet ska hända. Det vore liksom typiskt. Men om jag skriver det här så kanske risken att det verkligen skulle hända på riktigt minskar. Typ peppar peppar fast tvärtom.

9 kommentarer:

It´s all about me sa...

Well...det som är bra är ju att resan inte hänger på liv eller död, att om man nu skulle vara sjuk så går det att resa någon annan gång (väl?). Hoppas dock såklart ni är friska och kommer iväg!

(Oroar du dig inte över annat om inställa flyg, trasiga motorer, krashar...? Det gör alltid jag)

egoistiska egon sa...

Fast jag blir så vansinnigt besviken när jag ser fram emot ngt såhär mycket, så det skulle kännas som liv eller död om vi icke kom iväg. Även fast jag vet att det inte är så.

Nja, jag tycker det är asjobbigt med allt som ska ske innan man checkat in. Så fort vi checkat in är jag helt lugn, ibland lugnar det sig redan påväg till arlanda. Så jag vill mest att tiden ska gå skitfort och att alla småsaker som ska fixas blir gjort utan min inblandning + hatar att packa. Aldrig orolig för själva resan sen, det lämnar jag åt andra. ;)

Beatrix Vnunk sa...

Men vet du: min svägerska hade svininfluensan. Hon blev sjuk på fredan, testades positivt på lördan, fortsatte att vara sjuk söndag och var frisk dagen därpå. Tre dagars sjukdom alltså. Det behöver ju inte vara så farligt.

Ni kommer att komma iväg - friska, glada och kära.

Puss!

egoistiska egon sa...

Nä, egentligen är jag inte rädd för själva sjukdomen. Jag är rädd att vi ska bli sjuka så vi inte kommer iväg. Hört rykten om värmescanners på flygplatser osv för att se så inga med feber flyger... Men tack ändå. Hoppas du har rätt.

Emmama sa...

Ni kommer vara friska, jag håller tummar och tår! :) Njut, det är NYC va? Sån lyx, fantastisk stad! :)

egoistiska egon sa...

Tack snälla! Japps, New York it is... :)

Weronica sa...

Trevlig resa. Jag älskar NEW YORK !!!!

Erica sa...

Hoppas ni har det dunderfint i New York! Det är en grymt bästig stad :)

egoistiska egon sa...

weronica: tack, vi också numer!


erica: vi hade det BÄST! såklart :)