onsdag, oktober 28, 2009

bonde söker fru enligt Kentson.

Vi har inte sett en enda minut av Bonde söker fru den här säsongen. Fram tills K tidigare ikväll råkade zappa förbi programmet precis när bonden Roger kom in i bild. Han där får ha sololja! utbrast K förtjust och fortsatte med Jag gillar Roger! Han (Roger) valde en av damerna och en skylt visade att hon var 49 år gammal. 49 år! Gammeltacka! skrattade K. Så kom Roger tillbaka in bild igen. Jävlar vad orange han är. Men vilken musche! skrockade min kille nöjt när han låg på rygg i soffan med fjärrkontrollen på magen. Programmet gick över att visa en ung bonde och K konstaterade fnysande att De borde bara ha gamlingar, det är ju de som behöver hjälp samtidigt som han stängde av tv-apparaten.

8 kommentarer:

It´s all about me sa...

Jag har halvkollat nått avsnitt, han Roger är ju rena rama skräcken, antagligen en av de mest osexiga människa jag har skådat!

Weronica sa...

Jag skall söka nästa gång :D

egoistiska egon sa...

IAAM: Skräcken? Varför?

Weronica: Haha, ja! Gört!

Kenneth Grönwall sa...

Roger är en fin och bra karl tror jag och sen har han ju en underbar mustasch. Så är det någon av de manliga bönderna som jag helst skulle kramas med så är det Roger.

Ivana sa...

Jag älskar att alla klagar på programmet samtidigt som de påstår att de inte följer det. Men alla kan prata om det och tycka till och vet precis vad som har hänt och när. Sött :)

egoistiska egon sa...

Kentson: DU är en fin och bra karl. Ser alltid de fina grejerna i människor.

Ivana: Eller hur! Det är jättekul. Jag själv visste ju t ex jättemycket om Hollywoodfruar trots att jag aldrig såg ett avsnitt. Haha. Idag är tv-program verkligen inte bara något som ryms i en timmes tv-tid...

jonny sa...

tänk att växa upp som barn av denna tid och matas med prgram som bonde söker fru och tro att verkligheten är så där söt.

straffbart är vad det är...

It´s all about me sa...

Jag klarade dock bara av att se 2 avsnitt av Bonde söker fru, jag mådde så dåligt av Roger så jag kan inte se det längre. Det är sant. Skräck för mig bara genom en känsla, jag mår dåligt av att se honom, blir äcklad. Det är dock jätteskönt att smaken är som baken, att ni ser det fina i honom.