torsdag, oktober 15, 2009

onsdagar klockan 20.

Har inte tyckt att Uppdrag Granskning har varit så kul de senaste säsongerna. Men den här säsongen! För tre veckor sedan bara råkade jag zappa förbi när det handlade om behandling av whiplashskador och blev helt fast. Förra veckan handlade det om hur en fd grovt kriminell blir behandlad av polisen i sitt yrke pga hans bakgrund. Och igår om medierapporteringen kring de tre svenskarna som satt fängslade i Pakistan. Fortsätter det såhär kanske jag börjar gilla Janne Josefsson igen.

5 kommentarer:

It´s all about me sa...

Vad duktig du är som ser på viktiga program, själv satt jag utmattad efter ett spinningpass i soffan och såg på Bonde SÖker Fru vid den tiden, eeeh... Ursh. Jag måste sluta slösa min precious tid på skräptv.

egoistiska egon sa...

Fast jag tvingar aldrig mig själv, man fastnar alltid i svts program bara man ser ett par minuter av dem! Därför jag älskar svt :) Programmen ser alltid dötrista ut i tv-tablån, men är grymma grymma i verkligheten. Generellt alltså, inte bara uppdrag granskning.

egoistiska egon sa...

Kom på - du kan ju alltid se programmen på nätet efteråt!

It´s all about me sa...

I know, problemet är bara att man (man= jag) alltid fastnar i skräptv oxå. Det braiga med skräptv är dock att jag kan göra tusen andra saker samtidigt.

I wish att jag hade tid att se allt, tyvärr har ju fygnet bara 24h och det blir genast färre när man pluggar heltid och jobbar ungefär 25h/vecka på det.

egoistiska egon sa...

Jag vet, skräptv är bra ibland :) Skitskönt när man är sjuk t ex!

Klart man inte har tid att se allt, det har man inte när man jobbar heltid heller. Men jag tittar ganska lite på tv och när jag tittar ser jag bara det jag vill se. Ibland skräp, ibland kvalitetstv.