onsdag, oktober 28, 2009

fast det spelar ingen roll hur ofta jag går, har ändå alltid träningsvärk jämt jämt jämt.

Vi gillar vår yogainstruktör mycket. Jättemycket. Hon verkar gilla oss också. Jättemycket. Nu har hon börjar fråga Linda Var är syrran då? när jag inte varit på passet. Har ju missat en hel del pass på senaste eftersom jag varit lite sjuk och sådär. Bland annat. Men jag känner mig inte alls som en säck onyttig slöfockspotatis när det kommer sms med innehållet att vår bästa instruktör tyckte det var roligt att du var bakis. Haha.
På lördag ska jag gå. Även om jag är bakis då med. Måste gå. Pepp!

3 kommentarer:

It´s all about me sa...

Skumt att du har träningsvärk varje gång hur ofta du än går? Musklerna vänjer sig ju, träningsvärk får man vid nya, tyngre rörelser - men du kanske tar i mer och mer för varje gång? :)

egoistiska egon sa...

Hon är rätt duktig på att variera passen, typ ena veckan har man asont i armarna, nästa i magen, veckan efter det benen osv. BRA på så sätt, men ibland gör det satans ont :) Så är jag ju rätt svag från början, haha. Och ser träningsvärken som ett bevis på att det är rätt träning för mig. Plus att jag ju blir starkare samtidigt så jag tar säkert i mer.
(Mycket förklaringar, phu)

egoistiska egon sa...

Linda: Det gööör inget, det är ju sant liksom. Men det är onekligen en bra pepp för att gå och klart det är hääärligt att hon saknar mig. Vems fladderben och armar ska hon annars fnissa åt? :)