lördag, april 26, 2014

enkät!

Känner för att rycka upp den här bloggen lite. Inser samtidigt att jag vet så lite om er (få) som läser nuförtiden. Därför vore det så skoj om ni ville svara på detta (snälla, snälla, snälla?):

1. Vem är du?
2. Var bor du?
3. Vad skulle du helst vilja att jag skrev mer om?

13 kommentarer:

Anelan sa...

1. En himla bra fråga. Funderat rätt mycket på svaret på den frågan det sista. Skyller på möjlig separation och att jag tenderar att hamna i storheter när jag blir lämnad. Helt unikt och jada jada. Namnet mitt vet jag dock fortfarande, och min ålder och att jag har två barn. Men det känns så himla trist att svara.

2. Uppsala. Men längtar ihjäl mig efter Göteborg. Lukten av (riktigt) hav, sådan livshöjare. Jag skulle kunna låta bli choklad resten av livet om jag fick andas havsluft till vardags.

3. Dina ärliga reflektioner kring ditt liv är vad som gör att jag kikar in här alldeles för ofta. Och att du har massa kloka tankar om saker. Vill läsa mer om kloka tankar om viktiga saker. Sådär precist och exakt som jag anar att du hoppats på.

Gillar din blogg helt enkelt. Mer av det som är önskas här borta på kanten.

Limpy sa...

1. Jag är Limpan. Protestflicka.
2. Precis bredvid Solvalla.
3. Jag gillar ju dig som du är, älskar när du skriver om kroppen. Vill veta allt om allas kroppar, för kroppen är en så konstig grej. Skriv mer om kroppen. Tack!

Linnéa i Colorado sa...

1. Linnéa
2. Denvahhh Colorado
3. Jag gillar allt du skriver, men det som öppnar ognonen for mig mest ar 1. Dina jobbinlagg pa andra bloggen och 2 hur det var att vara gravid och hur det ar med barn. Du ger en annan bild som ar bra att lasa. Onskar att fler skrev om det. Gillar verkligen dina bloggar!

Lisa sa...

Lisa
Västsverige, knappt två timmar från Göteborg med tåg
Om verkligheten. Det äkta, hur livet är på gott och ont. När jag läser ovanstående kommentar inser jag att jag har missat att du har ytterligare en blogg, den får jag leta upp!

Chaos By sa...

1. Vem tusan är jag? Det vart en svår fråga. Har samma namn som två personer här ovan.

2. Stockholm

3. Jag tycker om din blogg är bra som den är, det ärliga och raka, inget fluff. Å jag blev också nyfiken på den andra bloggen!

Ida sa...

1. Ida (f.d. sunstroke) Vi har ju en del gemensamma bekanta i bloggvärlden/IRL ;-)

2. Småland!

3. Svårt att sätta fingret på vad det är som gör att jag läst hos dig år efter år, det är nog en mix av allting du skriver om. Resor, K, jobb, graviditet, bebis, populärkultur. Du får mig att vilja hitta suget till att börja blogga igen själv, men jag har tappat det.

H. E. Pennypacker sa...

1. Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag gillar biten som ser ut som ett löv i Aladdinasken.

2. Värmland - Kronan bland Svea rikes länder!

3. Bröderna Klimpfisks glisserade skvimpor.
Annars är jag rätt nöjd om du fortsätter som du brukar.

Natasha sa...

1. Natasha
2. Stockholm
3. Jag har läst din blogg ett tag och gillar den precis som den är (har dock inte kommenterat förut eller kanske nån enstaka gång, om jag minns rätt), just det där ärliga! Att läsa om bebis och graviditet, vardagssituationer (ska också få barn snart).

Jessica sa...

1. Jessica / Bokbabbel
2. Södra Finland, via internet tror jag dock ibland att jag bor i Stockholm :P
3. Små ärliga vardagsbetraktelser och funderingar. Bra mix tycker jag, du får gärna uppdatera oftare (känn dock ingen press!)

Jenny sa...

1. Jenny
2. Tror fortfarande att jag bor i Stockholm och svarar faktiskt det om någon frågar.
3. Uppdatera meeeer! Sen vill jag gärna ha ett jämställdhetsinlägg som jag tror att vi pratat om? I vardagen, vem som gör vad. Och kanske lite politik, för jag tror att du har intressanta reflektioner. Om du känner att din blogg lämpar sig för det. Kanske någon bokrecension här och där? (Bara tips, såklart!)

Anna Granström sa...

1. Anna
2. Stockholm
3. Gillar att läsa om bebisliv och kroppen.

egoistiska egon sa...

TACK hörrni! Vad fint ni skriver. Och lovar att försöka skriva mer och ge Jenny de inläggen jag lovat. Ooops.

Colombialiv sa...

1. Annika
2. Bogotá, Colombia
3. Åh, jag gillar din blogg så himla mycket fast jag nästan aldrig kommenterar. Fortsätt som du gör nu!