tisdag, juni 03, 2014

jag vill shoppa!!!!!!111!!!!

Har lovat mig själv att inte handla nya kläder. Inte. Det finns flera anledningar:
- När jag var preggo packade jag sakta men säkert ner alla kläder jag inte längre kunde ha, och nu när jag packat upp dem har jag cirka trehundra gånger sagt "men Justja, den HÄR!" Jag har alltså en sopsäck med snygga kläder att använda, och de har inte blivit använda på läääänge.
- Jag ammar. Just nu begränsar det vilka kläder jag har enormt mycket. Enormt.
- Ungefär en gång per vecka behöver jag vara lite snygg. Resten av veckan funkar träningskläder, mjukiskläder eller slitna jeans och en t-shirt.
- Föräldrapenning.
- Kroppen ändras ju av en graviditet och lite mer än fem månader måste jag ju låta kroppen få på sig på att hitta sin nya kroppsform och storlek.

Men jag går i butiker ibland ändå och spanar. Höll på att få dåndimpen på Monki för ett tag sen, så jävla mycket snyggt. Jag surfar på COS sajt och Lindex och modebloggar. Det kliar i shoppingtarmen. Att handla preggovänliga och sen anningsvänliga kläder är INTE skoj. Såatte. Jag vill shoppa, om det nu inte framgick. Men ska inte. Inte förrän jag börjar jobba. Då jävlar!

3 kommentarer:

Jenny sa...

Jag kan hjälpa dig. Ta din sopsäck med gamla kläder, hänga upp i ett rum och sen kan du få komma och titta, prova och sen betala SUPERBILLIGT av mig!

Erika sa...

Alltså jag med!! Och fatta vad långt JAG har kvar! Men nästa vår kommer jag ha fött ungen, slutat amma och börjat jobba och då då då ska jag shoppa. Det bestämde jag faktiskt i morse.

egoistiska egon sa...

Jenny: Tack för tipset.

Erika: Bra bestämt!