torsdag, juni 05, 2014

MEN LILLE KORVEN.

Fick nyss syn på denna bilden. Bebis var sex veckor gammal och hade för första gången en pyjamas i storlek 56. FEMTIOSEX? Kommer ihåg att vi tyckte det var stort, det var som ett bevis på att bebisen började bli stor. Nu bara: hahaha, femtiosex? Yttepyttelitet. Och så jäkla gosig. Åh. Blir nostalgisk. Det är farligt.

4 kommentarer:

Anna Granström sa...

Hihi, så sött! Och redan nostalgisk? Spännande... Jag får nästan rysningar när jag tänker på första halvåret eller mer... Men ser man kläderna, då ba åh! Smälter en aning.

Mvh mamman till Vicke som har börjat med storlek 98 (!)

inte skyldig sa...

Så söt att man smäller av. *smäller av*

egoistiska egon sa...

Anna: Nostalgisk gällande hans storlek alltså, inte föräldraskapet generellt.

inteskyldig: ELLERHUR?

Josefine sa...

men åhhhh de där små händerna och den där lilla mjuka nacken. Blir tårögd (är visst hormonell till tusen idag) när jag ser den här bilden. 56 liksom. Kan inte fatta att de drunknar i den storleken när de föds. Kollar på Tintins bebiskläder och tänker bara: KAN man vara så liten?

Jag förstår verkligen din nostalgi. Tintin växer så att det knakar och oftare än vad som är hälsosamt tänker jag på att en dag är hon inte min lilla lilla unge längre utan någon som ska flytta hemifrån *hjääälp*. Tiden och hur den går blir väldigt påtaglig med barn.