tisdag, juli 01, 2008

ögongodis.


Emellanåt är vi jävligt tröga. Som när det handlar om att rama in våra älskade affischer. Vi sliter fram dem i fyllan och villan för varenda besökare och visar och tycker att alla ska älska dem. De flesta älskar dem. Nu är de bortresta hos farbror Inramare. Dyrt blir det. Men vansinnigt snyggt. Vi får tillbaka dem om ett par veckor. Då ska vi bara våga borra hål i väggarna också. Det är skitläskigt med borr. Vi har nämligen väldigt jobbiga väggar. Antingen är det gipsväggar så tunna att vi lätt skulle kunna slå näven genom väggen, om vi känner för en mer luftig planlösning. Eller så är det betong from Hell. Så förbannat hård att b-krokarna går sönder när vi försöker spika upp dem. Borr är alltså det enda alternativet, oavsett vägg. Och borr är, som sagt, skitläskigt. Vi anser oss gärna ganska händiga, både jag och K, men det har ju inget med rädsla att göra. Så om det är någon som borrar med glädje och dessutom är duktig på det (kvalitet över kvantitet är önskvärt) kan vi behöva hjälp om ett par veckor. Vi bjuckar på lite BiB-vin på balkongen när det hela är överstökat. Vi har kvällsol. Och snygga affischer. Vad sägs?

9 kommentarer:

Jenny sa...

Assnygga, hörru!

egoistiska egon sa...

men jag vet! man blir som kär.

It´s all about me sa...

martin älskar att borra, han har borrat i timmar hos mig. Han har tom köpt ett kit med skyddsglasögon och hörselskydd, haha!

egoistiska egon sa...

avancerat! jag önskar att jag eller k kunde vara lika entusiastiska. det är liksom inte så spännande att våga borra ett par väggar som inte är ens egna.

Chris sa...

ah, fina. speciellt den högra. vi har tydligen också skitskumma väggar hos oss som ibland fnasar sönder om man trycker i en knappnål och ibland är typ som granit. fast vi fick kalla in min pappa för att borra -här är vi teoretiker och komplett inkapabla att företa oss nåt som inkluderar verktyg whatsoever, om det inte är en penna.

jag tror att jag har mailat dig på facebook... hoppas!

It´s all about me sa...

jorå, det är jättespännande :) Mina väggar är ju inte heller mina egna, jag bor i hyreshus...men värdarna svarade som följer när jag frågade: "Borra hur mycket du vill". Tack.

egoistiska egon sa...

christina: den högra är bättre i längden, medans den vänstra är omedelbar kärlek :) såna väggar hade jag när jag bodde i stan, i hus byggt i början av 1900-talet. men det här är ju helt nybyggt!

annaluna: ja, vi får ju också borra såklart. det jag menade var att vi är ovana borrare = inte så kul att riskera att göra fel när det handlar om väggar som inte är ens egna i slutändan. man drar sig liksom från att testa... men vi har ju redan en del uppsatt, men där har pappa borrat. och Ks pappa :)

Anonym sa...

BiB-vin :) Jag trodde att BiB bara användes om tantstorlekar på plusavdelningen.

egoistiska egon sa...

men det stämmer ju ganska bra. vinets plusavdelning liksom.