tisdag, juli 15, 2008

semester: 8,5 arbetsdagar kvar.

Kl 03.11 natten mot söndag fick jag för mig att dokumentera halva min hjärna och vår köksklocka. Då fanns det en väldigt bra anledning. Den försvann dock så fort jag tagit kortet. Såhär i efterhand var det nog ganska bra ändå, oavsett ursprungstanken, eftersom det ger en slags tidsindikation som vi annars inte haft. En stillsam kväll på balkongen med sol, vin och L&F lyckades nämligen spåra ur en aning. När fotot togs var fyra flaskor vin, 1/3 bag in box, en flaska champagne, en halv flaska kaluha och en skvätt whiskey till pojkarna uppdrucka. Fyra personer. Jag och K hade dessutom grundat med att spela tennis och dricka vin mitt på blanka dagen. Inte undra på att vardagsrumsgolvet förvandlades till dansgolv med moves som aldrig förr skådats. Det var skitroligt. L lyckades fylleblogga mitt i alltihopa också. När gästerna väl gått hem fick jag ropa in min kille, eftersom han stod på parkeringen i kalsonger och försökte locka till sig grannarnas katt. I söndags vaknade jag kl 12.15 och trodde jag mådde primaballerina. Det visade sig att jag fortfarande var full. Sommar är fanimej livsfarligt.

7 kommentarer:

TORGNYSDOTTER sa...

hahahaha! Men erkänn att du ändå har en liten vag känsla av att du vet vad tanken med motivet var. En ogripbar känsla, som en silverfisk, och du vet inte om du innerst inne inte vill fånga den eller om den faktiskt är borta på rikt.

Plötsligt är jag glad över min sommarförkylning. Jag kanske borde odla den...?

egoistiska egon sa...

känsla har jag ju. jag minns verkligen att när jag tagit kortet så funderade jag kring varför jag tagit det. för det fanns en bra anledning, som bara blåstes bort. jag hatar silverfiskar. uh.

haha, jag tror din förkylning bara hade mått bra av en liten spritkur ;)

It´s all about me sa...

haha!
Jag känner mig gan som en gammal tant jämfört, my days of glory are over;)

egoistiska egon sa...

men jag brukar vanligtvis känna mig som en gammal tant! därför känns det som att det här jämnade ut det hela lite, hähä.

Anne sa...

haha, en fin sommar med andra ord.

Anonym sa...

jag undrar om uret på väggen slår varje hel och halv timme och om man står ut med det eller blir galen av det? vi har ett här hemma på väggen som tydligen ska slå, kan bara inte bestämma oss för om vi ska vrida upp det eller ej...

egoistiska egon sa...

frida: vi har sån tur att vår klocka in slår, den är "trasig" på det sättet. väldigt praktiskt faktiskt :)