torsdag, mars 01, 2007

så leker vi lite modeblogg.

Var helt övertygad om att jag hade minst ett hål i tänderna, antagligen tre eller sju. När tandläkaren igår frågade mig hur tänderna känts sen sist sa jag därför så. Att jag nog har hål och antagligen är det precis där de lagade förra gången så den lagningen kanske har ramlat bort. Jag försökte säga det snällt, men min förberedda ilska över att deras tusenkronorslagningar inte kan sitta mer än ett år lyste nog igenom. Tandläkaren lät lite bekymrad och kikade mig i munnen. Hade inte bara förväxlat sida och trodde att förra gångens lagning satt på höger sida istället för vänster, jag hade dessutom inga hål! Åtta minuter senare och fyra hundra kronor fattigare skuttade jag ut, väldigt väldigt lycklig.

Det var igår det. Tanken var redan från början att jag skulle shoppa idag, men pengamängden som jag skulle sätta sprätt på var självklart beroende av hur många tusenlappar tandläkaren tänkte ta. Nu när han inte ens tog en halv kändes det som att någon gav mig massor med pengar. Jag och K har haft en extremt effektiv shoppingmorgon där han kommer vara tjusigast i stan med sin nya skjorta och jag kommer vara näst tjusigast med mina nya svarta jeans från Gul & Blå, vita basiclinne från h&m och vårgröna tröja från MQ. Den är mycket mer ljusgrön än på bilden eftersom min mobilkamera är rätt kass. Den är dessutom slut i nästan varje butik i hela stan, så jag ska kanske inte känna mig så speciellt unik. Men ganska tjusig.

11 kommentarer:

It´s all about me sa...

snyggt! :)

Kanske dax för mig att gå till tandis, var snart 10 år sedan sist..därför skjuter jag alltid upp det liiite till!

Fia sa...

Passar dig perfekt!! Härlig vårkänsla. Kram

egoistiska egon sa...

annaluna: tack!
jag har blivit kallad av folktandvården typ vartannat år sen jag flyttade hit och har gått varje gång. lika bra tycker jag, blir bara så nojig annars att jag ska tappa tänderna och grejer, haha. k har inte heller gått på typ 10 år, jag tjatar lite på honom ;) sånt där blir ju tyvärr bara dyrare ju längre man väntar.

fia: tack gumman, kram!

Jenny sa...

Åh, låt våren komma NU!

Chris sa...

jao! grönt är skitsnyggt om man e blond.

Anonym sa...

Vädligt snyggt, gillar färgerna och det passar dej!

egoistiska egon sa...

jenny: ja, här är det ett jävla slask. jag vill ha VÅR

christina: älskar grönt! sjukt snyggt och fräscht.

anki: tack! :)

Anonym sa...

Jättefin grön tröja! Den såg otrohooligt vårig ut.

Kerstin sa...

Så himla himla skönt det är att gå ut från tandis och allt är okej. Heja. Och vad roligt att du leker modeblogg - jeansen är skitsnygga - de sitter som ett smäck på dig. PUSS.

Helena sa...

tandläkare ja, abbans! Det luktar sjukhus och är läskigt. Måste, måste... gillar inte måsten.
Finfin shopping btw!
Trevlig helg!

egoistiska egon sa...

eline: tack, vår behövs :)

kerstin: dom sitter asbra och är dessutom absurt sköna, och tack!

helena: dom är ofta dumma också!