måndag, januari 19, 2009

nu valde jag ändå den snälla bilden.

Dagens version av knarkararmen är lite skräckinjagande. Den ser förjävlig ut helt enkelt. När jag var hos läkaren idag frågade jag lite by the way om det var något farligt att armen såg ut sådär efter ett enda stick. Han sa Nej med tillägget Du träffade en sadistisk syrra helt enkelt. För övrigt vet de inte vad det är för fel på mig, kanske vet de mer imorgon. Ont gör det fortfarande.

12 kommentarer:

e r i k a sa...

Jag tycker det ser ganska coolt ut jag!

It´s all about me sa...

fy fan!

Om man har riktigt ont brukar ju venerna dra ihop sig oxå = svårt att ta blodprov = de sticker överallt innan de i sista utväg tar fram fjärilen. Har också fått sådär EN gång och det var fan inte att leka med. Ursh!

Haren sa...

Men aj. Hoppas att du mar battre for ovrigt.

egoistiska egon sa...

erika: ja, man blir som lite stolt över sina spännande kroppsfunktioner ;)

annaluna: det konstiga med den här gången var att sjuksköterskan sa att jag hade jättefina vener och han stack verkligen bara en gång, utan problem! okej om de hade fått fippla och trixa för att få blod, men det gick ju enkelt... ändå glad över att de bara stack en gång.

haren: tack!

Jenny sa...

Nu får du ju för tusan bli frisk! Jag känner mig okej idag, så då kan du med få det, tycker jag. Läbbigt när man inte vet vad det är.

Anonym sa...

Det kan bli sådär asigt att se ut ibland jo.. :P Även om de säger att de går bra.

Före snittet med William hade jag torkat (fick inte dricka nåt på ca 8h innan) och fasen så de klämde och stack innan de fick i droppet.. :P Konstigt nog så blev det inget märke.
Undrar vad det beror på det där?
Har du fortf ont? Har du funderat på att gå privat och kolla upp allt ordentligt? Sådär kan du ju inte gå....

.m. sa...

Det där har hänt mig flera gånger. Var en gång blå frun halva underarmen upp till halva överarmen efter att syrran tydligen perforerade mina vener ordentligt.

egoistiska egon sa...

Jenny: idag är det faktiskt lite bättre. kanske dags för både dig och mig att bli friska nu? :) och ja, det är ju det man undrar över och är orolig för, vad det är. smärtan går ju att uthärda även om det är irri.

sussie: underligt det där! har blivit lite blå och rödstrimligt förut, men inte såhär. venen måste ha "läckt" ut blod rejält. ser ut som en jävla sjö, haha!
jo, jag har faktiskt fått ganska bra hjälp må jag säga. var t ex på ultraljudsundersökning idag. gå privat vet jag inte riktigt hur det fungerar här i sverige om jag ska vara helt ärlig...

m: låter mysigt! skönt att det är vinter iaf, så man kan dölja det hela...

Matilda sa...

Fy fan hur du ser ut! Är de säkra på att du inte har gallsten då? Det är ju inte riktigt att leka med.
Hoppas du piggnar i snart! Kram

Chris sa...

baby! krya på dig, pusspusspuss.

Anne sa...

men som du ser ut människa! Hoppas armen och magen och du snart mår bra igen. kram!

egoistiska egon sa...

matilda: Japp, de har gjort ultraljud och grejer... Tack!

Christina: tack fina du!

anne: Ja, och nu är blåmärket än läskigare ;) Men jag mår bättre nu. Tack!