lördag, januari 17, 2009

snart inne på ett dygn med smärta.

Sjukvårdsupplysningen sa att det nog inte är blindtarmen eftersom jag får ondare när jag kurar ihop mig än när jag sträcker på mig, och blindtarmssymptom är tydligen tvärtom. Det är nog inte heller sushin jag åt igår eftersom jag borde ha spytt då. Inte heller förstoppning. Kanske är det gallan, och då finns det inte så mycket att göra än att hålla ut tills det blir bättre. Om jag inte får feber och mer ont. Imorse funderade jag på allvar att gå på yoga ändå. K muttrade Är du tokig? och bad mig somna om.

6 kommentarer:

Emmama sa...

Usch, stackare! Hoppas du snart ar pa benen, och pa yogan (men inte idag)! Kram!

TORGNYSDOTTER sa...

Men kära nån, vad har hänt?
Om du faktiskt var sugen på yoga så kan det kanske handla om att du ville göra någon viss rörelse, har du tänkt på det? Ibland vet man undermedvetet vad man behöver. Testa lite. Det verkar som om du vill sträcka på dig liksom.
Och se till att K får iväg dig till akuten om det inte går över snart. Inget läge att vara duktig nu. Ok?

egoistiska egon sa...

emmama: tack snälla!

torgnysdotter: vet icke, fick bara jävligt ont i magen igår kväll. tror att det är chipsen jag åt igår som attackerade gallan. yogan handlade nog mer om min vanliga världen-går-under-om-jag-inte-genomför. typ. ska äta lite nu, sen kanske det blir ett nytt telefonsamtal till sjukvårdsupplysningen.

It´s all about me sa...

Tyvärr har jag magsmärtor flera gånger i veckan (om jag inte sköter mig exemplariskt) Jag tålde alltid morötter tills för ett år sedan; om jag äter får jag extremt ont i magen, typ som kramp, speciellt om jag sitter ned. Det KAN alltså vara något du ätit och kanske magen inte riktigt kan smälta? Eller är det stress? I värsta fall måste du ju kolla upp:/ Hoppas det blir bättre.

Ps. Får ont av en massa saker, men just morötter får jag oxå ondare av att kura ihop mig.

TORGNYSDOTTER sa...

Be K massera dina "ringtår", om det blir bättre då är det troligtvis gallan.

egoistiska egon sa...

annaluna: Ja jag har också väldigt känslig mage inklusive ont, men det här var verkligen annorlunda som jag aldrig känt förut. Verkligen som att ett organ är trasigt/ömt och gör ont när man klämmer på det. Brukar ha som "gott tecken" om smärtan flyttar på sig, men nu har jag haft ont på exakt samma ställe i ett dygn. Uscha. Börjar dock bli bättre nu. Hoppas jag...

torgnysdotter: du besitter så fantastiska kunskaper.