lördag, oktober 21, 2006

hemma!

Vi är hemma efter det som businesskillen raden bakom oss beskrev som "inte den bästa landningen de gjort". Budapest är så sjukt vackert och vi har haft det så himla bra. Nu försöker jag återhämta fötterna samt jobbandet och pluggandet som blivit lidande senaste veckan. Bilder och mer detaljer kommer senare. Den som inte kan vänta kan få en förhandstitt hos K eftersom hans mobil är så ball att man kan blogga från den.

5 kommentarer:

Anonym sa...

ja budapest är så enormt vackert, helt vansinnigt!!!

Kerstin sa...

Åh, jag har aldrig varit i Budpest - men jag vill. Du måste berätta ALLT sedan. Ha en skön semester. Kram.

egoistiska egon sa...

moni: vi var helt paffa första dagen, bara gick omkring och fotade all arkitektur. jag blev typ kär i staden redan innan vi landade, för det var så snyggt ovanifrån, haha! syyyynd att du inte kunde komma.

kerstin: väl värt ett besök! billig stad, även om shoppingen inte var så bra som jag hade hoppats. eller så är jag kräsen. rapport kommer!

Anonym sa...

nä men budapest är ingen höjdarstad att shoppa i, det hade jag kunnat säga innan, men jag ville inte förstöra några förväntningar, hrm...

egoistiska egon sa...

moni: haha, men det gör liksom inget. jag är ingen shoppingfreak så heller, är very nöjd med mina inköp. har dessutom planerade dyra inköp här i Sverige så det var ju bra att jag inte spenderade så mkt cash.