söndag, oktober 29, 2006

söndagsgnäll.

Jag kan fortfarande inte släppa konserten i torsdags. Det var länge sen en spelning låg kvar på samma sätt. Ian Brown på Mondo kanske? Är dessutom inte den ende som verkar ha samma intryck. K går och mumlar gång på gång att det var så satans bra, vänner och bekanta säger samma saker, recensenterna är eniga. Det känns inte så roligt att se Springsteen imorgon, det borde ha varit längre tid mellan. Men jag tycker synd om er alla som inte var där. Ni missade något fantastiskt.

För övrigt är ”nya” Solidaritet, som jag besökte för första gången igår, värdelöst. Jag vill ha tillbaka Halv Trappa! Allt var jättekonstigt och jag avskydde bartendern. Har dom flyttat på precis allting bara på pin kiv på något sätt? Barerna får absolut inte finnas på samma ställe som förut, och garderoben måste flyttas längre in baraföratt. Trist. Nu dricker jag cola och äter godis för att döva resterna av bakfyllan så jag kan bli kreativast i världen i ett par timmar. Mamma kommer snart tillbaka från sin fikastund, det är trevligt med mamma-besök. Hon godkände dessutom mina dyra vinterinköp (igår blev det vinterskor och halsduk). Fast jag är vuxen är det fortfarande skönt att få mammabekräftelse att det jag köper är rätt. Sen är hon bäst i världen eftersom jag fick strikta order om att låta det vara ostädat, hon vill ha något att göra imorgon. Thankyou!

12 kommentarer:

Anonym sa...

Åh. Jag ska få se och höra henne om en månad. Längt.

egoistiska egon sa...

jag blir avundsjuk på att du ska få se henne då! hoppas det blir lika bra som det var i sthlm.

Anonym sa...

Jag hoppas det finns biljetter kvar, vill se henne här i Umeå.

Men du, vad är det du går egentligen, en skrivarkurs?

egoistiska egon sa...

buster, KÖÖÖÖÖP om det finns kvar. om de övriga spelningarna är ens hälften så bra som på rival så är det värt pengarna tre gånger om.

jag har en "valbar termin" i mitt program som det så fint heter, och har därför valt att läsa kreativt skrivande på heltid en termin. very funny, very jobbigt, very lärorikt. typ.

Kerstin sa...

Jag håller med - jag ÄLSKADE Halv Trappa - nu har de sabbat stället. Usch och blä.

Alex sa...

Det bästa vore nog om jag också fick beklaga mig över Solidaritet, att jag också kunde säga att jag älskade Halv trappa osv. Men icket, jag ruttnar bort i Umeå.
- Jag vill hem!

Anonym sa...

Tack för komplimangen hörru.

Jag har funderat lite på skrivarkurs. Kan inget om regler och tricks osv. Men jag är lite rädd att tappa "min grej" om jag lär mig hur man ska skriva. Hmm.

Anonym sa...

Lyllo dig som såg henne :)

egoistiska egon sa...

kerstin: ja jag var tveksam redan innan och nu blev det ritat i sten. no more solidaritet.

alexandra: kom hem!

buster: skrivarkursen är nog knepigt. jag var rätt rädd innan jag började också. nu ångrar jag inte en sekund att jag valde det. men faran kan nog vara att ta "vilken skrivarkurs som helst", hört många skräckhistorier. jag läser ju på högskola, då är det iaf lite struktur och bra lärare osv, med möjligheter för oss elever till olika saker. fast jag tror aldrig du kommer tappa din grej när du lär dig hur du ska skriva (fast det finns inget rätt och fel, haha, det är fantastiskt att inse! man får G på allt), bara utvecklas. gud så klyshigt, hejochhå. men jag har precis sett springsteen och är lite lycklig och det ÄR faktiskt så klyshigt bra som de sa när jag började.

mimmi: ja så känner jag också, hihi.

Anonym sa...

Jag vet inte riktigt vart jag ska skriva. Struktur ja, det är sånt jag vill lära mig, men mest hur man skriver något längre. Något hållbart. Men jag vill nog bara ta en vanlig kurs bara. Inte på Universitetet eller så. Inte för en sån kurs bara.

Nej, det jag skriver finns på på min blogg. Men förhoppningsvis i bokform sen, måste bara avsluta allt. Klippa navelsträngen.

Matt sa...

Ja visst var det bra. Separation Road fick en helt ny innebörd för mig.

Anonym sa...

solidaritet är helvetet på jorden. och jag hatar att de har döpt stället till solidaritet, det är ett hån. dålig personal, dålig musik och vidriga gäster, och på något konstigt vis får sånt mig att känna mig mindervärdig. nää. kom till new york istället.